Νίκος Κουρής:«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει δει στη ζωή του πολλή τηλεόραση»

27 Δεκεμβρίου 2020 16:45

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για τον νέο τηλεοπτικό του ρόλο ως παρουσιαστής μίλησε στο MY Tv και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ο Νίκος Κουρής.

Η παρουσίαση είναι σαν ένας ακόμη ρόλος ή δεν το βλέπεις έτσι;

Η παρουσίαση είναι μια συνθήκη, όπως αντίστοιχα, ένας ρόλος. Οπότε, ναι, είναι ένας ρόλος στον οποίο καλείσαι να παίξεις. Από εκεί και πέρα, επειδή με έχουν ρωτήσει κι άλλοι δημοσιογράφοι ή ακούω από διάφορους ανθρώπους που βρίσκονται σε πάνελ εκπομπών, για ποιο λόγο χορεύω ή ότι θα ήθελα να παρουσιάσω χορευτικό παιχνίδι, θα σου πω μόνο ότι ο ρόλος μου στο παιχνίδι είναι να κάνω ό,τι με εμπνέει. Δεν θέλω να παρουσιάσω χορευτικό παιχνίδι, αλλά να κάνω το «Δες και Βρες», όσο πιο διασκεδαστικό μπορώ.

Αλήθεια, σε ενοχλούν αυτά τα σχόλια;

Δεν με ενοχλεί τίποτα, γιατί ξέρω πως λειτουργεί η τηλεόραση και είμαι ένας άνθρωπος που έχει δει στη ζωή του πολλή τηλεόραση. Ωστόσο, θα ήθελα να βάλω το δικό μου λιθαράκι, τη δική μου αισθητική και το δικό μου γούστο, μιας και μου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκομαι στην τηλεόραση. Επειδή η τηλεόραση ανακυκλώνει τον εαυτό της, ακούγονται πάντα διάφορα. Καλό θα είναι όλοι μας να το αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.