Νίκος Κουρκούλης: «Πέρασα από το στάδιο της έπαρσης, αλλά η περιπέτεια της υγείας μου με προσγείωσε»

30 Μαΐου 2021 16:15

Νίκος Κουρκούλης: «Πέρασα από το στάδιο της έπαρσης, αλλά η περιπέτεια της υγείας μου με προσγείωσε»

«Είμαι παιδί της παράδοσης, όταν ξεκίνησα, σε ηλικία 12 ετών ήμουν με δημοτικές ορχήστρες, έζησα τα ήθη και τα έθιμα, δεν τα είδα από μια οθόνη» είπε στην κάμερα του Σου Κου Family ο Νίκος Κουρκούλης

Νίκος Κουρκούλης: «Πέρασα από το στάδιο της έπαρσης, αλλά η περιπέτεια της υγείας μου με προσγείωσε».

Συνεχίζοντας μίλησε για την καριέρα του στην Ελλάδα, την μετοίκηση στην Αυστραλία και την περιπέτεια της υγείας του. «Έχω γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα εδώ και περίπου τρία χρόνια. Την απόφαση την πήρα μαζί με τη γυναίκα μου, όταν μετά το 2009, σε μια εποχή που εδώ πέρα η οικονομική κατάσταση ήταν δύσκολη, είχα την ευκαιρία μέσω κάποιων συγγενών και του κουμπάρου μου, είπα γιατί όχι να δοκιμάσουμε μια μετάβαση για λίγο χρονικό διάστημα. Όταν πήγα στην Αυστραλία είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με συλλόγους και κοινότητες, γιατί ήθελα να αφουγκραστώ ποια είναι τα προβλήματα».

«Έχω έναν γιο 11 χρονών και μια κόρη 6 ετών, η οποία γεννήθηκε στην Αυστραλία και μάλιστα κάτω από άσχημες συνθήκες. Εκεί υπήρχε ένα θέμα στην εκπαίδευση του μικρού. Είχαμε τις μεταβάσεις και δυσκολεύτηκε λίγο αλλά τώρα μιλάει αγγλικά σαν να είναι η μητρική του γλώσσα. Με την Κέλλυ γνωριζόμαστε 17 χρόνια και είμαστε 12 χρόνια παντρεμένοι. Κάποιες φορές είμαι χαοτικός»

«Πέρασα από το στάδιο της έπαρσης. Στην πορεία μου πίστευα ότι θα το διαχειριστώ καλά, ήταν μια ψευδαίσθηση. Έπεφταν οι προτάσεις βροχή, για ένα διάστημα περίπου έναν χρόνο, άρχισα να χάνω την ισορροπία με τον εαυτό μου. Η περιπέτεια της υγείας μου με προσγείωσε».