Νίκος Κουρκούλης: «Βάζω υποψηφιότητα στον δήμο Ελληνικού»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Μαΐου 2023 10:47

O Νίκος Κουρκούλης θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

O τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης μίλησε σε εκπροσώπους τηλεοπτικών εκπομπών έπειτα από εκδήλωση στον Πειραιά και αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Βάζω υποψηφιότητα στον δήμο Ελληνικού, ως δημότης Ελληνικού τα τελευταία είκοσι χρόνια, στις δημοτικές εκλογές.

Δεν πολιτεύομαι με κόμματα, προσφέρω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ήταν μια απόφασή μου, έχω ήδη ξεκινήσει ενέργειες αλλά θα τα πούμε στο εγγύς μέλλον», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρόταση που έχει δεχθεί για συμμετοχή σε τηλεοπτικό πρότζεκτ. «Έχω μια πολύ σημαντική τηλεοπτική πρόταση που ήδη συζητάω τώρα αλλά για τη χειμωνιάτικη σεζόν, χωρίς την Κέλλυ (σ.σ. τη σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου).

Έχει μουσικό υπόβαθρο, αλλά έχει πολύ πιο ενδιαφέρον. Είμαι δεκτικός στην τηλεόραση για πράγματα που μου ταιριάζουν».

Aπό εκεί και πέρα, ο Κουρκούλης παλαιότερα αναφέρθηκε στο σημαντικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε καθώς έδωσε μάχη με τον καρκίνο και στη σχέση του με τη θρησκεία.

«Μετά από οξεία παγκρεατίτιδα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Ήταν καρκίνος. Εντελώς ξαφνικά ένας φίλος μου με παρακίνησε να πάμε για πρώτη φορά στο Άγιο Όρος. Μεγάλη Παρασκευή, βρισκόμουν μπροστά από μια εικόνα και ένας παππούλης μου είπε: ‘Όταν φύγει ο κόσμος έλα μόνος σου να σε πάρω εγώ μέσα’.

Εκεί κατέρρευσα. Είδα ένα ήσυχο περιβάλλον που μπορούσα να καταρρεύσω. Έκανα το Πάσχα εκεί και μετά κατέβηκα στην Αθήνα.

Διένυα την τρίτη περίοδο εξετάσεων και τότε διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα. Μου είπαν ότι πρόκειται για περίπτωση αυτοΐασης», είχε δηλώσει παλαιότερα ο τραγουδιστής.