Νίκος Κριθαριώτης – Ναστάζια Δαρίβα: περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

25 Απριλίου 2021 14:45

Νίκος Κριθαριώτης - Ναστάζια Δαρίβα: περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Κριθαριώτης και η επίσης επιχειρηματίας σύντροφός του, Ναστάζια Δαρίβα, σύμφωνα με το Secret περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Νίκος Κριθαριώτης – Ναστάζια Δαρίβα: περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2019, στη Μύκονο. Σε μια ρομαντική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα εκκλησάκι ενός πολυτελούς ξενοδοχείο στον Ορνό. Με τη νύφη να ντύνεται με ένα νυφικό της αδερφής του συζύγου της, Σύλιας Κριθαριώτη, σχεδιασμένο αποκλειστικά για κείνη.

Το ζευγάρι ήταν μαζί ήδη τέσσερα χρόνια σε σχέση όταν προέκυψε η ξαφνική εγκυμοσύνη της ξανθιάς καλλονής. Που ουσιαστικά υπήρξε και το έναυσµα για να πάρουν σηµαντικές αποφάσεις για το κοινό τους µέλλον.

Ο γιος τους Δημήτρης ήρθε στον κόσμο πριν από δύο χρόνια και σκόρπισε στην οικογένειά τους απίστευτη χαρά. Και έτσι αποφάσισαν να επαναλάβουν αυτή την… ευλογία με ένα ακόμα μωρό που σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους.

Ακόμα ένα παιδί έλειπε από τη ζωή τους για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Φυσικά, το ζευγάρι έχει ήδη δεχτεί τις ευχές όλων των δικών του ανθρώπων και ειδικά της Σήλιας Κριθαριώτη. Της αδελφής του Νίκου Κριθαριώτη που ξέρει πόσο ευτυχισµένος είναι εκείνος στο πλάι της συντρόφου του.

Ακολουθήστε μας στο Google News