Νίκος Μάνεσης: Έκανε πρεμιέρα λίγες ώρες μετά την Φαίη Μαυραγάνη

Συντάκτης: Newsroom

10 Σεπτεμβρίου 2022 12:03

Ο Νίκος Μάνεσης επέστρεψε στο τηλεοπτικό του πόστο μέσα από την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου που προβάλλεται τα τελευταία χρόνια από την συχνότητα του Alpha

Η εκπομπή Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση για ακόμα μία χρονιά βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα με τον παρουσιαστή και δημοσιογράφο να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει.

Ο δημοσιογράφος λίγα λεπτά μετά την προβολή των τίτλων αρχής δήλωσε

«Ευχόμαστε να έχετε ένα καλό πρωινό. Καλή σεζόν να είναι, με έναν πόνο να μας βγει, όπως και η προηγούμενη»

Να θυμίσουμε ότι η Φαίη Μαυραγάνη βρίσκεται στην πολύ πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και έκαναν ταυτόχρονα πρεμιέρα σήμερα λίγες ώρες πριν από τον σύζυγό της.

«Καλή σας ημέρα, καλό ξημέρωμα και καλώς ήρθατε σε αυτό το καινούριο ραντεβού. Το Στούντιο με Θέα μετρά αρκετά χρόνια. Ξεκινήσαμε το 1999 με τον Νίκο. Μαζί ήμασταν από το 2003 μέχρι το 2006, οπότε κι έφυγε τότε για τον Alpha. Ξεκινήσαμε με αυτά τα πλάνα μνήμης κι επιστροφής σε ένα παρελθόν που δίνει τη ρίζα αυτής της εκπομπής. Θα ανοίγουμε ένα παράθυρο, ένα στούντιο με θέα σε όλον τον κόσμο.

Η εκπομπή αυτή συνεχίστηκε για μια δεκαετία κι είναι η δέκατη σεζόν φέτος… Είναι όλη η ομάδα, όπως την ξέρατε. Είναι αρκετά συγκινητικό γιατί ξεκινώντας από το Στούντιο με Θέα, ήμουν αρκετά χρόνια στον ΑΝΤ1 και λέγοντας δελτία ειδήσεων και κάνοντας αυτήν την εκπομπή. Μου θύμισαν ότι εκεί απέναντι ήταν στημένο το Στούντιο με Θέα. Ακριβώς εδώ, πριν από 16 χρόνια, ήταν αυτή η εκπομπή»