Νίκος Μάνεσης – Φαίη Μαυραγάνη: ετοιμάζεται νέος «γάμος»! Το ζευγάρι τη νέα σεζόν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη;

9 Οκτωβρίου 2021 09:20

Νίκος Μάνεσης - Φαίη Μαυραγάνη: ετοιμάζεται νέος «γάμος»! Το ζευγάρι τη νέα σεζόν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη;

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν έναν απόλυτα επιτυχημένο γάμο, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να κάνουν έναν… νέο γάμο, συνεργαζόμενοι ξανά στην τηλεόραση.

Νίκος Μάνεσης – Φαίη Μαυραγάνη: ετοιμάζεται νέος «γάμος»! Το ζευγάρι τη νέα σεζόν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη;

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην κοινή παρουσία του στον ΑΝΤ1 και είναι πολύ πιθανό να τους δούμε ξανά στην ίδια τηλεοπτική στέγη.

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη έχουν κρατήσει την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί με τον ερχομό των δύο παιδιών τους.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι σύντομα θα τους δούμε στην ίδια «στέγη». Πέρυσι είχε ακουστεί έντονα, μάλιστα, ότι ο Μάνεσης ήταν κοντά στο να συμφωνήσει με το Open, αποτελώντας επιλογή του Ιβάν Σαββίδη. Αλλά ο Alpha φαίνεται πως τον είχε αρκετά καλά «δεμένο», ώστε να μην χάσει ένα πολύ δυνατό του «χαρτί» στην ενημέρωση.

Με το Ανοικτό Κανάλι, όμως, να έχει χάσει αρκετά πρόσωπα, δεν αποκλείεται να δούμε να γίνεται το αντίθετο. Το συμβόλαιο της Μαυραγάνη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Και στον Alpha σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ενημέρωσης του Σαββατοκύριακου, βάζοντάς τη μαζί με το σύζυγό της.

Όταν λέμε «μαζί», βέβαια, εννοούμε πως θα συνυπάρχουν στο κανάλι. Με το διάστημα 6-10 το πρωί να μην έχει κάτι ιδιαίτερο, πέραν επαναλήψεων σειρών ή παρόμοιων άλλων προγραμμάτων, ο Alpha θα ήθελε να προσθέσει τη Μαυραγάνη. Δίνοντάς της ένα ωράριο που ξέρει πολύ καλά, δίνοντας «πάσα» μετά στον Μάνεση.

Υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο να πάρει την ώρα της εκπομπής του, ώστε ο Μάνεσης να παρουσιάζει το δελτίο του Σαββατοκύριακου. Και να αφήσει λίγο από το «βαρύ» πρόγραμμα του διημέρου, αλλά είναι ελάχιστα πιθανό να εξεταστεί σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Το πιο λογικό, αν γινόταν η μεταγραφή της Μαυραγάνη, θα ήταν να ξεκινά νωρίς το πρωί και στις 10 να δίνει τη «σκυτάλη» στον άνδρα της.