Ο Nίκος Μουτσινάς έζησε απανωτούς θανάτους αγαπημένων του

12 Μαρτίου 2019 15:05

Μια συνέντευξη κατά την οποία άνοιξε την καρδιά του. Ο Νίκος Μουτσινάς, που έχει αποδειχθεί το πουλέν του Open, μίλησε για τις διαδοχικές απώλειες του παππού, της γιαγιάς και της μητέρας του.

Παραδέχθηκε ότι το τραγικό συμβάν του θανάτου της μητέρας του τον έφερε πιο κοντά με τον πατέρα του, ενώ μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τα αδέλφια του που είναι δίδυμα.

«Έφυγε ένα μαύρο σύννεφο από πάνω μου. Ήταν πολύ συγκεκριμένο το μοτίβο της οικογένειας. Αυτοί οι τρεις ήταν ο πυρήνας για μένα. Παππούς, γιαγιά, μαμά. Δεν ήταν πολύ ευχάριστο. Θα γινόταν κάποια στιγμή. Και με αυτή τη σειρά. Όπως έπρεπε έγινε. Πέρασαν τα τρία χρόνια του πένθους και μπορώ και το συζητάω. Παλιότερα δεν μπορούσα», είπε.

Η σχέση με τον πατέρα του

Ο παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους που δεν είχε καλή σχέση με τον πατέρα του. «Τα τελευταία χρόνια είχα γκρίνια προσωπική. Ήμουν χαμηλωμένος. Η σχέση μου με τον μπαμπά μου δεν ήταν άσχημη. Ήταν μια σχέση που απλά υπήρχε. Τελευταία έφτιαξε. Δε μπορούσε να αναπτυχθεί σχέση. Έχω δύο αδέρφια. Δύο παλικάρια δίδυμα. Είναι δέκα χρόνια μικρότερα μου. Δεν βρισκόμαστε πολύ συχνά. Μεταξύ τους δεν μοιάζουν. Όμως ο ένας μοιάζει σε μένα λίγο», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.