Νίκος Μουτσινάς: «Απευθύνομαι το συναίσθημα των υπευθύνων στου Star να αφήσουν τη νικήτρια του Masterchef να έρθει στο Καλό μεσημεράκι»

Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουνίου 2021 15:45
Νίκος Μουτσινάς: «Απευθύνομαι το συναίσθημα των υπευθύνων στου Star να αφήσουν τη νικήτρια  του Masterchef να έρθει στο Καλό μεσημεράκι»

Ο Νίκος Μουτσινάς εξέφρασε το παράπονό του προς το Star. Θέλει να καλέσει στο Καλό Μεσημεράκι την Μαργαρίτα Νικολαΐδη, την νικήτρια του Masterchef 5. Μάλιστα της αφιέρωσε και τραγούδι στο stand up μέρος της εκπομπής.

Νίκος Μουτσινάς: «Απευθύνομαι το συναίσθημα των υπευθύνων στου Star να αφήσουν τη νικήτρια του Masterchef να έρθει στο Καλό μεσημεράκι».

Το  Star όπως είπε δεν αφήνει τους ανθρώπους του να γυρνοβολούν σε άλλα κανάλια.

«Κεραυνοβολήθηκε η Μαργαρίτα από το Masterchef με τον Damiano των Måneskin κι άρχισε να του στέλνει μηνύματα στο Instagram.»

«Δεν θα έρθει σε εμάς η Μαργαρίτα; Δεν τους αφήνουν; Στο Star απευθύνομαι, παιδιά αφήστε και λίγο τον κόσμο να έρθει, θέλουμε να τους γνωρίσουμε και λίγο από κοντά, δεν είναι ωραίο και αυτό το πράγμα. Μα τι θα τους καταπιούνε; Απευθύνομαι το συναίσθημα των υπευθύνων στου Star να αφήσουν τη νικήτρια να έρθει στο “Καλό μεσημεράκι”.