Νίκος Μουτσινάς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να χαρακτηριστεί με την ερωτική προτίμησή του»

19 Νοεμβρίου 2021 09:40

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να χαρακτηριστεί με την ερωτική προτίμησή του»

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ο χθεσινός καλεσμένος της Αννίτας Πάνια. Μίλησε για την διαφορετικότητα, την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά αλλά και για το πως είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Μαρία Ηλιάκη.

Νίκος Μουτσινάς: «Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να χαρακτηριστεί με την ερωτική προτίμησή του».

«Ο καθένας το βιώνει λίγο διαφορετικά. Ψαχνόμαστε όλοι για να βρούμε πως να ορίσουμε πράγματα και καταστάσεις. Κάποιος σκέφτηκε την λέξη διαφορετικότητα, που δεν θεωρώ πως έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, που αλλάζει στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Πριν από αυτό και μετά από αυτό, όλο το υπόλοιπο είναι ίδιο με όλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πρέπει να χαρακτηριστεί με την ερωτική προτίμησή του. Με ξεπερνά.

Γιατί θα έπρεπε να βρεθούν συγκεκριμένες λέξεις, που να σημαίνουν κάτι για κάποιον… Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη κουβέντα για το τι φύλο γουστάρω. Δεν κλείνουμε και καμιά πόρτα στο σπίτι;

Να ξέρουμε τι συμβαίνει στην κρεβατοκάμαρα; Ότι δεν κοιμήθηκε με την Βασίλη ο άλλος κι όχι με την Σοφία. Γιατί πρέπει αυτό να επηρεάσει την θέση στην κοινωνία και να υπάρχει bullying. Είναι μια μπούρδα για να βγάλει κάποιος την ένταση που έχει και την οργή του».

https://youtu.be/c75jx7JKJ5M

Για την Μαρία Ηλιάκη είπε:

«Έχουμε όντως να μιλήσουμε πολύ καιρό. Είναι αλήθεια αυτό που είπε. Δεν της έχω στείλει δώρο για το παιδί της. Μπορεί να θεωρηθεί γαϊδουριά σε κάποιες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν έχει γίνει κάτι με τη Μαρία. Την έχουμε καλέσει στην εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχει έρθει».

Θέλει να αποκτήσει δύο παιδιά

«Θέλω να αποκτήσω παιδιά δύο… Με μπλόκαρε η γραφειοκρατία αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όχι από ύφος, είμαι στην διαδικασία. Δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες… Το τρέχω ένα χρόνο και κάτι, οπότε υπήρξαν στιγμές που είπα μήπως να μην, αφού δεν πηγαίνουν, όπως τα θέλω. Το έλεγα χρόνια ότι θέλω, το φίλτραρα πάρα πολύ, πριν ξεκινήσω διαδικασίες για παιδί.

Θέλω να πιστεύω ότι θα ήμουν καλός πατέρας. Κι όλη αυτή η δουλειά, που κάνω για τον εαυτό μου, ο τελικός σκοπός είναι για εκεί»