Νίκος Μουτσινάς: Διέψευσε τον Λιάγκα – «Δεν έχει γίνει κάτι»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Νοεμβρίου 2022 09:45

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης του Θανάση Αλευρά, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλική σχέση.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Νίκος Μουτσινάς μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στο μέλλον του στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα διέψευσε τις πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα ότι θα κάνει βραδινό σόου.

«Όταν συμβεί κάτι και έχω να πω κάτι, τότε θα το πω. Για να μη συζητάω κάτι δημόσια σημαίνει ή ότι δεν θέλω να μου το γρουσουζέψει κανείς ή ότι δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Είναι και πολύ νωρίς, για αυτό δεν λέω κάτι. Λέω χαζά… και φεύγω τώρα», είπε αρχικά ο Μουτσινάς.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα όσα ανέφερε ο Λιάγκας, ότι δηλαδή έχει κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη για να αναλάβει βραδινό σόου.

«Το διαψεύδω ότι θα κάνω βραδινό σόου, παραγωγής του Κοκλώνη. Δεν έχει γίνει κάτι, είναι νωρίς. Επειδή λήγει το συμβόλαιο μου, με συζητάτε. Πέρσι δεν με συζητούσε κανείς, φέτος έχει ένα ενδιαφέρον», σημείωσε ο Μουτσινάς.

Από εκεί και πέρα, ο Μουτσινάς πρόσφατα αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει καταβάλει προκειμένου να υιοθετήσει παιδί, οι οποίες δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Ο παρουσιαστής φιλοξένησε στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ την Μπέττυ Μαγγίρα και για λίγο, άλλαξαν ρόλους, με εκείνον να μπαίνει για λίγο στη θέση του συνεντευξιαζόμενου.

«Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δύο μου σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτή είναι η οικογένεια, για να μη λέμε και βλακείες. Αν και το έχεις παρακολουθήσει, η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν, δεν είναι κρυφή, αλλά δεν είναι και για όλους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έχει κάνει μέχρι στιγμής τρεις προσπάθειες για να υιοθετήσει παιδί. «Όποτε κάνω μια προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες, θα κάνω κι άλλη μια. Αν με δεις με παπαγάλο, σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει», εξήγησε ο Μουτσινάς.