Νίκος Μουτσινάς: Βολές σε Καινούργιου – «Αυτό είναι φρικτή τηλεόραση»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

25 Μαρτίου 2023 10:26

Ο Νίκος Μουτσινάς εξαπέλυσε βολές κατά της εκπομπής «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Καλό μεσημεράκι», Νίκος Μουτσινάς, άσκησε σκληρή κριτική στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» που προβάλλει ο Alpha.

Αφορμή για τα καυστικά σχόλια του Μουτσινά υπήρξε ρεπορτάζ για την Ελίνα Παπίλα και τη νέα της εκπομπή. Ο παρουσιαστής ενοχλήθηκε έντονα με τα σχόλια που έκαναν η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και η Καινούργιου για τα νούμερα αλλά και την αναφορά τους για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Συγκεκριμένα, ο Μουτσινάς είπε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο: «Αδελφοί μου φτάνει, φτάνει, γκώσαμε, έλεος, αρκετά!

Φτάνει! Φτάνει! Φτάνει! Ρε, άκου τώρα για να το δούμε λίγο ως παρατηρητές.

Σχολιάζουν η Χρύσλα και η Κατερίνα πόσες κάμερες που… αν έκανε 30% δεν θα ήταν καμία! Πήγατε γιατί δεν έκανε 30% να της πείτε ότι ‘δεν έκανες νούμερα, πως νιώθεις;’ και να της ‘πείτε’ κάτι που δεν είπε ποτέ τίποτα τέτοιο η Βίκυ Χατζηβασιλείου».

Ο Μουτσινάς δεν σταμάτησε σε αυτά και συνέχισε στο ίδιο κλίμα, σημειώνοντας: «Τις είδαμε τις δηλώσεις της. Αν δεν είχε δει η κυρία Παπίλα τις δηλώσεις και τις έλεγε ο δημοσιογράφος ‘η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε ότι κλέψατε’, η κοπέλα θα απαντούσε ‘μα δεν κλέψαμε κάτι’.

Θα ξαναπήγαιναν στη Βίκυ Χατζηβασιλείου, θα έλεγαν πως ‘είπε ότι τελικά δεν έκλεψαν’. Δηλαδή καταλαβαίνεις τι γίνεται; Τελειώνετε ρε με αυτό! Είναι πάρα πολύ παλιό!».

Και ο Μουτσινάς ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του μέσα από την εκπομπή του λέγοντας: «Αυτή είναι φρικτή τηλεόραση, ούτε καν παλιά. Γιατί παλιά που ήταν – έχω και εγώ δουλέψει στο Κους Κους και τα λέω από εμπειρία και όχι από καθηγητιλίκι -, τα κάναμε γιατί ήταν ξεδιάντροπα, δεν μας ένοιαζε και χαιρόμασταν.

Εδώ είναι όλο καλυμμένο, ότι ‘πήγαμε για το ρεπορτάζ’ αλλά… πήγαμε να τα κάνουμε άνω κάτω. Ντροπή! Όχι εσύ ΚατΚεν, η άλλη… μην αρχίσει και με βρίζει».