Νίκος Μουτσινάς: «Γι’ αυτόν τον λόγο μίλησα ανοιχτά για τη σεξουαλική μου ταυτότητα»

Συντάκτης: Newsroom

3 Φεβρουαρίου 2023 13:27

Νίκος Μουτσινάς: «Γι’ αυτόν τον λόγο μίλησα ανοιχτά για τη σεξουαλική μου ταυτότητα»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε καλεσμένος στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και σχολίασε τη φετινή σεζόν στο «Καλό Μεσημεράκι» αλλά και τα διάφορα σενάρια να μετακομίσει στη late night ζώνη.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Antivirus», μέσα στην οποία μιλούσε για τις επιλογές του αλλά και την σεξουαλική του ταυτότητα.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενά του, ο παρουσιαστής ανέφερε πως προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις σκεπτόμενος πως με τις δηλώσεις του ενδέχεται να βοηθήσει ένα μέρος της κοινωνίας.

«Το έκανα γιατί έτσι κι αλλιώς νιώθω καλύτερα. Είμαι σε μια φάση στη σχέση μου με τον κόσμο που τα’ χουμε βρει, αυτή η αίσθηση είναι η δική μου. Το κομμάτι, είμαι gay, δεν είμαι gay, δεν αφορά κανέναν και δεν πρέπει. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου (τι θα πει ο κόσμος) μιλώντας όμως αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε και στις προσπάθειες να αποκτήσει ένα παιδί, μέσω υιοθεσίας.

«Δεν είναι εύκολο, αν δεν μπορέσω εγώ, μπορεί για έναν άλλον άνθρωπο να είναι εύκολο. Εμένα με ξεπερνά το γεγονός, ότι στο τέλος της ημέρας προτιμούν να μένουν τα παιδιά αυτά σε κάποιο ίδρυμα, από το να είναι σε ένα σπίτι. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούν να δίνουν αβέρτα παιδιά. Φυσικά το καταλαβαίνω απόλυτα. Γιατί δεν παίρνουν ανθρώπους κοινωνικούς λειτουργούς, να ανθίσει και αυτή η ειδικότητα;», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.