Νίκος Μουτσινάς: Η απάντησή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Δεν περίμενα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο»

Συντάκτης: Newsroom

26 Ιανουαρίου 2023 19:00

Νίκος Μουτσινάς: Η απάντησή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου - «Δεν περίμενα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο»

Στην σημερινή του εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μετά τις δηλώσεις που έκανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για εκείνον.

Να θυμίσουμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλώντας στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου εξομολογήθηκε πως εδώ και δυόμιση χρόνια του έχει ζητήσει να πιούν έναν καφέ αλλά δεν του έχει σηκώσει το τηλέφωνο.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

«Ρε παιδιά, ακούστε τι γίνεται… Είναι γνωστό στους ανθρώπους του κύκλου ότι δεν τα πάω καλά με το τηλέφωνο. Κι ας φαίνεται κάτι διαφορετικό. Δεν απαντάω, αργώ, το ξέρω. Δεν περίμενα ο Γρηγόρης να κάνει παράπονα στην Ελισάβετ, να φτάναμε σε αυτό το σημείο».

«Θα σε πάρω ρε άτιμε, θα σε πάρω να ησυχάσεις. Τι θέλει να μου δείξει;» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος»

Νίκος Μουτσινάς: «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή.

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ.

Με τον κορονοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στην δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινας.

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από εκείνους», συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.