Νίκος Μουτσινάς: «Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό»

Συντάκτης: Newsroom

7 Δεκεμβρίου 2022 14:00

Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι» μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει την καθημερινή εκπομπή.

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ.

Με τον κορονοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στην δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια και εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε γιατί ζούσαμε και εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινας.

«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του και ο κόσμος από εμένα και εγώ από εκείνους», συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς: Διέψευσε τον Λιάγκα – «Δεν έχει γίνει κάτι»

Ο Νίκος Μουτσινάς παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης του Θανάση Αλευρά, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλική σχέση.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Νίκος Μουτσινάς μίλησε στις κάμερες και αναφέρθηκε στο μέλλον του στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα διέψευσε τις πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα ότι θα κάνει βραδινό σόου.

«Όταν συμβεί κάτι και έχω να πω κάτι, τότε θα το πω. Για να μη συζητάω κάτι δημόσια σημαίνει ή ότι δεν θέλω να μου το γρουσουζέψει κανείς ή ότι δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Είναι και πολύ νωρίς, για αυτό δεν λέω κάτι. Λέω χαζά… και φεύγω τώρα», είπε αρχικά ο Μουτσινάς.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τα όσα ανέφερε ο Λιάγκας, ότι δηλαδή έχει κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη για να αναλάβει βραδινό σόου.

«Το διαψεύδω ότι θα κάνω βραδινό σόου, παραγωγής του Κοκλώνη. Δεν έχει γίνει κάτι, είναι νωρίς. Επειδή λήγει το συμβόλαιο μου, με συζητάτε. Πέρσι δεν με συζητούσε κανείς, φέτος έχει ένα ενδιαφέρον», σημείωσε ο Μουτσινάς.

Από εκεί και πέρα, ο Μουτσινάς πρόσφατα αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχει καταβάλει προκειμένου να υιοθετήσει παιδί, οι οποίες δεν έχουν αποφέρει καρπούς.

Ο παρουσιαστής φιλοξένησε στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ την Μπέττυ Μαγγίρα και για λίγο, άλλαξαν ρόλους, με εκείνον να μπαίνει για λίγο στη θέση του συνεντευξιαζόμενου.

«Τώρα έχω τρία ζωάκια στο σπίτι. Την Τζούτζουπι και τα δύο μου σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι. Αυτή είναι η οικογένεια, για να μη λέμε και βλακείες. Αν και το έχεις παρακολουθήσει, η προσωπική μου ζωή δεν πιστεύω ότι αφορά κανέναν, δεν είναι κρυφή, αλλά δεν είναι και για όλους», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έχει κάνει μέχρι στιγμής τρεις προσπάθειες για να υιοθετήσει παιδί. «Όποτε κάνω μια προσπάθεια και δεν μου δίνουν, παίρνω ένα ζώο. Άρα είμαστε στις τρεις προσπάθειες, θα κάνω κι άλλη μια. Αν με δεις με παπαγάλο, σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει», εξήγησε ο Μουτσινάς.