Νίκος Μπάρκουλης: Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του

Συντάκτης: Newsroom

20 Αυγούστου 2022 14:22

Νίκος Μπάρκουλης: Ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του

Ο Νίκος Μπάρκουλης μπορεί να έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στην πλατφόρμα του Tik Tok, ωστόσο ο ίδιος πήρε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Μπάρκουλη αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και έτσι γράφτηκε σε Δραματική Σχολή, όπως και αποκάλυψε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χθες λοιπόν ήταν μια τόσο σημαντική ημέρα. Ήταν η ημέρα που όντως πήρα τη ζωή στα χέρια μου και έκανα το «μεγάλο βήμα» μπορεί να πει κανείς. Ήξερα ότι είναι στο αίμα. Ήξερα ότι έχω το μικρόβιο. Απλά δεν το παραδεχόμουν. Μέχρι που το είδα μπροστά μου. Άρχισα να βλέπω ταινίες του πατέρα μου πάλι. Απλά αυτή τη φορά παρατηρούσα κάθε κίνηση, κάθε έκφραση, κάθε βλέμμα. Και σιγά σιγά άρχισε να συμβαίνει σε κάθε ταινία που έβλεπα, όχι μόνο του πατέρα μου, αλλά σε όλες.

Άρχισα να φαντάζομαι στο μυαλό μου όσο έπαιζε η ταινία εμένα σε αυτούς τους ρόλους. Όσο πήγαινε και πιο πολύ. Τότε με λίγα λόγια ξύπνησε το «μικρόβιο» μέσα μου. Τότε κατάλαβα ότι ο δρόμος μου είναι αυτός. Όχι επειδή ο πατέρας μου είναι ο Ανδρέας Μπάρκουλης και πρέπει και εγώ. Αλλά επειδή είμαι ο Νίκος και αυτή επιλέγω να είναι η μοίρα μου. Έτσι, μήνες μετά από αυτή τη μεγάλη συνειδητοποίηση, χθες μέσα σε ελάχιστες ώρες και με μια μεγάλη βιασύνη γράφτηκα στη σχολή. Και έτσι το ταξίδι ξεκίνησε» έγραψε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Μαίρη Μπάρκουλη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον Ανδρέα Μπάρκουλη – Πλάνταξε στο κλάμα η Καινούργιου

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα το πρωί.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» η σύζυγος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη.

Η οποία εμφανίστηκε έχοντας στο πλευρό της τον γιο της Νίκο.

Όλα όσα είπε η Μαίρη Μπάρκουλη έκαναν την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει και να βάλει τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

«Κάποια στιγμή με πιάνει μια κυρία από το γηροκομείο και μου λέει “Ξέρεις τι κάνει το παιδί σου; Δουλεύει στα μνημόσυνα και φτιάχνει καφέδες”.

Τον ρώτησε ένας κύριος γιατί τόσο μικρό παιδί δουλεύει και εκείνος είπε για να μαζέψει λεφτά να βγάλει τον μπαμπά του όσο πιο γρήγορα γίνεται από εκεί.

Όσα συγγνώμη και αν του ζητήσω δε θα εξιλεωθώ ποτέ γι΄αυτό το παιδί.

Την τελευταία φορά που μπήκε εντατική ο Ανδρέας ήταν μόνο του στο σπίτι.

Δεν ήθελε να πάει πουθενά και έπεσε το ανοσοποιητικό του.

Μου έδωσαν από το νοσοκομείο γέλι που βάζουν στους καρκινοπαθείς να μπορέσει το παιδί να καταπιεί έστω νερό» αυτό έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Συγγνώμη που συγκινούμαι αλλά γνωρίζοντάς τον για όλα αυτά που έχει περάσει… τον θαυμάζω πάρα πολύ γιατί έχει πάρει από τόσο νωρίς τη ζωή στα χέρια του.

Και είναι τόσο δεμένος με την οικογένεια που πολλές φορές με τους ρυθμούς της κοινωνίας την έχουμε λίγο ξεχάσει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου κλαίγοντας με αναφυλιτά.