Νίκος Μπάρκουλης: Επέστρεψε μετά από μήνες στα social media

Συντάκτης: Newsroom

9 Αυγούστου 2022 20:35

Nίκος Μπάρκουλης: Ερωτευμένος ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού, Ανδρέα Μπάρκουλη

Ο Νίκος Μπάρκουλης είχε κερδίσει τις εντυπωσεις μέσα από το «Just the two of us» όμως ενώ ήταν αρκετά ενεργός στα social media, ξαφνικά πήρε μια απόσταση.

Τώρα λοιπόν μετά από 7 περίπου μήνες επέστρεψε στα social media κάνοντας τις πρώτες του αναρτήσεις στο instagram.

Ο γιος τους Ανδρέα και της Μαρίας Μπάρκουλη επέστρεψε… πανέτοιμος για τα νέα του βίντεο στο Tik Tok, μέσα από τα οποία και είχε ξεχωρίσει.

Αρχικά ο Νίκος Μπάρκουλης ζήτησε από τους followers του να γράψουν τα δικά τους σχόλια για τα επόμενα βίντεο που θα ετοιμάσει.

Στη συνέχεια εξήγησε πως θα κάνει… unfollow μερικούς από τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού όπως ξεκαθαρίζει, θέλει ανθρώπους οι οποίοι θα τον στηρίζουν διαδικτυακά σε ότι κάνει.

«Θα φύγουν μερικά unfollow μιας και ξεκινάω να ασχολούμαι ξανά με τα social media, θέλω δίπλα μου άτομα που με υποστηρίζουν και εκτιμάω», ανέφερε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Νίκος Μπάρκουλης: «Δεν λέω το επίθετό μου, γιατί δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι το όνομα του πατέρα μου»

Νίκος Μπάρκουλης: «Δεν λέω το επίθετό μου, γιατί δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι το όνομα του πατέρα μου»

Ο Νίκος Μπάρκουλης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από τον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη. Προσπαθεί μέχρι τώρα να κάνει τα δικά του βήματα και για τον λόγο αυτό φρόντισε να αποκτήσει πτυχίο και σε ένα επάγγελμα διαφορετικό από αυτό του καλλιτέχνη.

Νίκος Μπάρκουλης: «Δεν λέω το επίθετό μου, γιατί δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι το όνομα του πατέρα μου».

«Έχω πάρει το πτυχίο σαν τεχνικός υπολογιστών, ήθελα να το πάρω μου αρέσει να ασχολούμαι», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε: «Ένιωθα ότι έπρεπε να ακολουθήσω το επάγγελμα του πατέρα μου, αλλά μετά κατάλαβα ότι πρέπει να πάρω τον δικό μου δρόμο».

Ο Νίκος Μπάρκουλης, μιλώντας για τον πατέρα του, δήλωσε: «Ήταν εκπληκτική η σχέση μας. Με κοίταγε και χαμογέλαγε. Δεν χρειαζόταν να μιλήσει για πολλά πράγματα, απλά σε κοίταγε, με ένα βλέμμα κοίταγε στην ψυχή σου».

Για το πώς αντιμετώπιζε την κατάσταση με τις κάμερες και τη δημοσιότητα του πατέρα του: «Δεν με ενόχλησαν ποτέ, ούτε με επηρέασαν πολύ αυτά που άκουγα για τον πατέρα μου. Ήμουν ένας απλός άνθρωπος, όπως ήταν και ο πατέρας μου. Η μητέρα μου δεν με άφησε να πετάω στο ροζ συννεφάκι. Ήμουν προετοιμασμένος γι αυτά που θα διαβάσω. Τώρα συνειδητοποιώ ποιος ήταν ο πατέρας μου. Τότε ήμουν μικρός. Από την ηλικία που καταλάβαινα λέξεις μέχρι και τελευταία με κοίταγε στα μάτια και μου έλεγε “να γίνεις καλός άνθρωπος”. Ήθελε να γίνω ποδοσφαιριστής ή ηθοποιός, αλλά με προσοχή».

«Ο πατέρας μου όταν παντρεύτηκε τη μητέρα μου δεν ήταν στα καλύτερά του. Στάθηκε στο πλευρό του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, τον αγαπούσε πάρα πολύ. Ακούω διάφορα σχόλια για τη μητέρα μου, ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες κλπ. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να βρει ένα λεπτό από τις 24 ώρες που έχει για να γράψει ένα τέτοιο πράγμα».

«Δεν λέω το επίθετό μου, γιατί δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι το όνομα του πατέρα μου».