Νίκος Μπάρτζης – Survivor 4: μετά τον Τζέιμς Καφετζή, περνά κι εκείνος στην αντεπίθεση με την εκπομπή Love It

Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουνίου 2021 14:45
Νίκος Μπάρτζης - Survivor 4: μετά τον Τζέιμς Καφετζή, περνά κι εκείνος στην αντεπίθεση με την εκπομπή Love It

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε στο Love it και δημιουργήθηκε έντονος διαπληκτισμός με συνεργάτη της Ιωάννας Μαλέσκου. Αφορμή ήταν τα σχόλια του για την τριάδα Μπάρτζη, Καφετζή και Βέλλη όσο διάστημα παρέμειναν στο Survivor 4.

Νίκος Μπάρτζης – Survivor 4: μετά τον Τζέιμς Καφετζή, περνά κι εκείνος στην αντεπίθεση με την εκπομπή Love It.

«Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι. Ήρθες οργανωμένος εδώ. Μου κάνει περίεργο ότι παραχωρήσατε κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεών σας σε μία εταιρεία παραγωγής με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.00€ και σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε αυτό που φαίνεται». Σχολίασε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος. Μάλιστα όταν αρνήθηκε κάποια από αυτά που έλεγε ο Νίκος Μπάρτζης, τότε εκείνος έβγαλε το κινητό του και έβαλε σε ανοικτή ακρόαση ηχογραφημένα τα σχόλιά του.

Από πλευρά της, η Ιωάννα Μαλέσκου κυριολεκτικά «άδειασε» τον συνεργάτη της και τις απόψεις του. Ξεκαθάρισε στον Νίκο Μπάρτζη πως «δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά βλέποντας κάτι που την άλλη μέρα έχει αλλάξει σχολιάζαμε. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρόβλημα μαζί σου, ούτε εμπάθειες έχουμε».