Νίκος Οικονομόπουλος:Χαμός στο διαδίκτυο και καταγγελίες στα social

Συντάκτης: Newsroom

11 Δεκεμβρίου 2023 09:20

Νίκος Οικονομόπουλος: Η στιγμή που εκνευρίζεται όταν ένα πανέρι με λουλούδια «σκάει» στο πρόσωπό του

Τεράστιο θέμα στα social media και συγκεκριμένα στο Tik Tok δημιουργήθηκε με τον Νίκο Οικονομόπουλο και το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται στην παραλιακή στην Αθήνα. Παρέες κατήγγειλαν πως χάνονται οι τηλεφωνικές κρατήσεις με αποτέλεσμα όταν πηγαίνουν στο μαγαζί να τους διώχνουν αφού δεν έχουν που να τους βάλουν να κάτσουν.

Πριν από μερικές ημέρες έγινε το περιστατικό αυτό με αρκετό κόσμο να τους κατηγορεί, λέγοντας πως ενώ πήγαν στο κέντρο και περίμεναν στη ουρά, τελικά αναγκάστηκαν να φύγουν καθώς δεν μπορούσε να λυθεί το ζήτημα.

Αρκετοί είναι αυτοί ωστόσο που κάνουν “επίθεση” στον Νίκο Οικονομόπουλου. Συνεργάτης λοιπόν του τραγουδιστή πήρε θέση, πριν από λίγες ημέρες, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου

«Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τις κρατήσεις του μαγαζιού. Ουσιαστικά είναι “υπάλληλος” και εκείνος. Δεν είναι ιδιοκτήτης και δεν είναι υπεύθυνος για το πώς διαχειρίζεται το νυχτερινό κέντρο τις κρατήσεις του. Ο Νίκος δεν έχει καμία σχέση με τη συμπεριφορά των μετρ. Μάλιστα λόγω της τεράστιας επιτυχίας του σχήματος, ο ίδιος ο Νίκος πρόσθεσε και τρίτη μέρα την εβδομάδα για όλον τον Δεκέμβριο, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τον κόσμο που τον αγαπά και θέλει να τον δει», δήλωσε χαρακτηριστικά.Δηλαδή ο ιδιοκτήτης Μπερτάκης έχει μόνο ευθύνη και δεν σέβεται τον κόσμο; Ο Οικονομόπουλος δεν έχει λόγο και ρισκάρει το όνομά του; Ή επειδή οι κρατήσεις γίνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου και όχι στον μετρ για να του τα στάξουν ρίχνουν πιστόλι στον κόσμοπου αναγκάζεται να ταλαιπωρηθεί και να μείνει εκτός μαγαζιού. Και πως το επιτρέπουν αυτό ο ιδιοκτήτης και ο Οικονομόπουλος που δεν παρατηρείτε σε άλλα μαγαζιά; Μην ξεχνάτε πως ο κόσμος αυτός σας έκανε μάγκες παιδιά. Παρακολουθούμε το θέμα και ανάλογα τα νέα περιστατικά  θα επανέλθουμε.