Νίκος Οικονομόπουλος: Πώς σχολίασε τις φήμες περί σχέσης με την κοπέλα στο βίντεο κλιπ του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Δεκεμβρίου 2022 10:05

Ο Νίκος Οικονομόπουλος υποδέχτηκε τους εκπροσώπους των ψυχαγωγικών εκπομπών λίγο πριν από την πρεμιέρα των εμφανίσεών του στο «Fantasia», αύριο Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου και απάντησε στις ερωτήσεις τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στις κάμερες για το ντοκιμαντέρ που φημολογείται ότι θα κάνει καθώς και για την προσωπική του ζωή όπως και για την πίστη του στον Θεό.

«Είμαι καλύτερος στο να διαλέγω τραγούδια παρά σαν τραγουδιστής. Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής σε talent show, αυτή τη στιγμή δεν θα το έκανα. Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Είναι ο Νίκος στη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές γράφουν πράγματα που δεν ισχύουν, δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό, η κριτική, τα λαϊκά δικαστήρια παντού. Πολλές φορές γράφουν πράγματα τα οποία δεν ισχύουν αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά, αυτό παίρνει μία έκταση μετά που δε θέλω καθόλου. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν, δεν χρειάζεται κάθε φορά να απαντάς».

Όταν ρωτήθηκε για την κοπέλα με την οποία παίζουν στο νέο του video clip και τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Δημοσιεύματα… Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω. Δεν χρειάζεται να απαντάω συνέχεια γι’ αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι, δεν θέλω να απαντήσω. Συγγνώμη».

Σε άλλο σημείο είπε: «Δεν μου αρέσει να είμαι πολύ κοινωνικός, δεν το λέω με την κακή έννοια. Αν κάπου δεν περνάω καλά, δε θέλω να πάω. Προτιμώ να κάνω αυτό που θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα παρά να κάνω κάτι για να είναι οι άλλοι ευχαριστημένοι».

Παράλληλα, ο Οικονομόπουλος μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία, λέγοντας: «Θα με πουν γραφικό στο τέλος. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου αλλά όταν ρωτάς έναν χριστιανό αν είναι χριστιανός, τι θα σου πει; Δεν είμαι;».

Ερωτώμενος, τέλος, εάν έχει κάποιο γούρι για τις εμφανίσεις του, απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχουν γούρια, κάνεις τον σταυρό σου και βγαίνεις».