Νίκος Οικονομόπουλος: για μπάνιο στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Συντάκτης: Newsroom

7 Αυγούστου 2022 08:20

Νίκος Οικονομόπουλος: για μπάνιο στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πραγματοποιεί την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την χώρα με την Ήβη Αδάμου στο πλευρό του ενώ παράλληλα προσπαθεί να βρίσκει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει

Το καλοκαίρι έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα φέτος και ο Νίκος Οικονομόπουλος βλέπει τις διακοπές σαν κάτι μακρινό. Βέβαια  ενδιάμεσα από τις εμφανίσεις του κάνει και μερικές βουτιές.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στον Αστέρα Βουλιαγμένης όπου τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ, να κάνει το μπάνιο του μαζί με τον καλό του φίλο Σταμάτη Γκαρώνη.

«Ήταν σε πολύ καλή διάθεση. Ήταν πολύ ευγενικός με τον κόσμο που τον χαιρετούσε και έβγαζε selfies μαζί τους. Έμεινε πολλή ώρα μέσα στο νερό κουβεντιάζοντας, αφού η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα άγγιζε τους 40 βαθμούς». Σύμφωνα με το περιβάλλον του, ο Νίκος Οικονομόπουλος παραμένει ελεύθερος στην προσωπική του ζωή. «Μετά την έντονη προβολή που είχε πάρει η τελευταία του σχέση, είναι πολύ προσεκτικός. Θέλει να απασχολεί τα Μέσα μόνο με τη δουλειά του».

Στην αρχή της περιοδείας του είχε δηλώσει

«Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινάει το summer tour αλλά πολύ άγχος. Πάντα έχω άγχος, δεν θα το αποβάλλω ποτέ από πάνω μου, μέχρι τα βαθιά γεράματα. Προσεύχομαι για να μου φύγει το άγχος. Είμαι από τη φύση μου τελειομανής. Δεν θα έκανα κάτι τηλεοπτικά, αλλά δεν πρέπει να λέμε ποτέ όχι για πράγματα που μπορεί στο μέλλον να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Όμως πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι κάνουμε κάποιες δηλώσεις για τις οποίες αργότερα, ίσως να αλλάξουμε άποψη. Δεν είναι κακό, το κακό είναι να μην παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου.

Μια χαρά είμαι στα προσωπικά, ήσυχα, ήρεμα πολύ. Είμαι μόνος, αν πω ότι δεν είμαι θα με πάτε αλλού»!

φωτογραφία: ΟΚ