Νίκος Οικονομόπουλος:Η άγνωστη βοήθεια στον Γιώργο Λαμπάτο-Τα χρήματα που του έδωσε

Συντάκτης: Newsroom

28 Φεβρουαρίου 2024 09:23

Η ιστορία του Γιώργου Λαμπάτου που μέχρι πριν από λίγο καιρόζούσε στην ανέχεια, συγκίνησε αρκετό κόσμο που έσπευσε να βοηθήσει τον ηθοποιό.

Ανάμεσα σε όσους τον βοήθησαν, ήταν και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso μεταφέρει ότι ο τραγουδιστής έδωσε, μέσω τρίτου, στον ηθοποιό 2.000 ευρώ, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του.

oikonomopoulos

Πιο αναλυτικά, το δημοσίευμα γράφει: «Ένα από τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε ο Γιώργος Λαμπάτος ήταν από τον διευθυντή της δισκογραφικής εταιρείας του Νίκου Οικονομόπουλου. “Θα ήθελα να σας συναντήσω για να σας δώσω κάτι” ήταν τα λόγια του άγνωστου άντρα που τηλεφώνησε στον ηθοποιό. Το ραντεβού κλείστηκε λίγα μέτρα πιο πάνω από το σπίτι του ηθοποιού, στην περιοχή της Αχαρνών.

Εκεί ένας άντρας με εγκάρδιο χαιρετισμό σφίγγει το χέρι του Γιώργου Λαμπάτου και του λέει “αυτά τα χρήματα σας τα δίνει ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος. Σας παρακαλώ δεχτείτε τα, αλλά δεν θα ήθελε ο ίδιος να το αναφέρετε πουθενά”. Ο ηθοποιός άρχισε να κλαίει και να ευχαριστεί τον άγνωστο άντρα που του έδωσε τον φάκελο με τα χρήματα».

labatos_apotsigara

Στενός φίλος του ηθοποιού, περιέγραψε στην εφημερίδα: «Όταν πήγε στο σπίτι ο Γιώργος και άνοιξε το φάκελο, βρήκε μέσα 2000 ευρώ. Τα έχασε και άρχισε να κλαίει πάλι, γιατί με τα χρήματα εκείνα πλήρωσε τρία ενοίκια που χρωστούσε, λογαριασμούς ρεύματος και ότι είχε πάρει βερεσέ από το κοντινό παντοπωλείο».

Η συνέντευξη που του άλλαξε τη ζωή

Η συνέντευξη που έδωσε στον Ιανουάριο, έκανε το δράμα του άνεργου ηθοποιού γνωστό, καθώς όσα είπε αναπαρήχθησαν σε μεγάλο βαθμό, σε ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε ξανά στην ίδια εφημερίδα, πέντε μέρες μετά την πρώτη συνέντευξη και αποκάλυψε, πόσο άλλαξε η ζωή του το τελευταίο διάστημα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας» είπε και στην πορεία επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε το νέο του σπίτι.

414459952_3033290260134731_666073323013284338_n

Η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών. «Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

giorgosvasileioy
Ο Γιώργος Βασιλείου με τη σύζυγό του, Ευαγγελία

Ακόμη, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Γιώργος Λαμπάτος έχει αρχίσει να δέχεται πολλές προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία (παίζει κιθάρα) στα δυτικά προάστια όσο και από θέατρα της Αθήνας. «Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε» αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος.

Η ζωή στο υπόγειο των 15 τμ με 220 ευρώ τον μήνα
Ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε τις  δυσμενείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος μίλησε λέγοντας αρχικά: «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα».