Νίκος Οικονομόπουλος: η ωραία Όλγα στο πλευρό του στη Μύκονο

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 09:50

Νίκος Οικονομόπουλος: η ωραία Όλγα στο πλευρό του στη Μύκονο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις βραδινές του εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας για να επισκεφτεί το νησί των Ανέμων.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βγήκε στην παραλία να ευχαριστηθεί τον ήλιο και, όπως ήταν αναμενόμενο, όλα τα βλέμματα ήταν πάνω του. Το καλογυμνασμένο του σώμα δεν πέρασε απαρατήρητο από τον γυναικείο πληθυσμό.

Η κάμερα εντόπισε τον αγαπημένο καλλιτέχνη να χαίρεται τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά στο beach bar Solymar στο Καλό Λιβάδι μαζί με την παρέα του, η οποία απαρτιζόταν από τρεις κούκλες που μαγνήτιζαν όλα τα ανδρικά βλέμματα.

Από τις τρεις, όμως, μια ήταν εκείνη που είχε το δικό του ενδιαφέρον στραμμένο αποκλειστικά επάνω της.

Η καλλονή γυμνάστρια

Το όνομα της εντυπωσιακής γυναίκας που συνόδευε το Νίκο Οικονομόπουλο στην παραλία στο Καλό Λιβάδι είναι, σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι Όλγα. Και το επάγγελμά της είναι γυμνάστρια, κάτι που δικαιολογεί και το απίστευτο κορμί της.

Μια πρόσφατη γνωριμία που εξελίσσεται ταχύτατα

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι η γνωριμία τους είναι σχετικά πρόσφατη και έγινε σε κοινή παρέα, ενώ το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον εκδηλώθηκε από την πρώτη στιγμή και ήταν πολύ έντονο.

Μπορεί ακόμη το φλερτ τους να βρίσκεται σε διερευνητικό στάδιο, γι αυτό και δεν κάνουν πολλές κοινές εξόδους στην Αθήνα, όμως το γεγονός ότι ο τραγουδιστής και η εκρηκτική καλλονή επέλεξαν να πάνε μαζί στο νησί των Ανέμων, δείχνει ότι τα πράγματα μεταξύ τους έχουν προοπτική.

Ίσως ήρθε η ώρα για τον τραγουδιστή να κατασταλάξει και να βρει επιτέλους την ευτυχία, κάτι που έχει προσπαθήσει στο παρελθόν, χωρίς επιτυχία όμως.

Πάντως και ο γυναικείος πληθυσμός δεν έμεινε παραπονεμένος καθώς ήταν από τις λίγες φορές που οι θαυμάστριες του Οικονομόπουλου είχαν την ευκαιρία να τον δουν από κοντά μόνο με το μαγιό του.