Νίκος Οικονομόπουλος: Η σύντροφός του, Ασημένια Καμτσή πρώτο τραπέζι πίστα με τους γονείς της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Μαρτίου 2023 10:47

Ο Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε σχέση με την Ασημένια Καμτσή.

Η σύντροφος του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, Ασημένια Καμτσή έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το μαγαζί που εμφανίζεται ο αγαπημένος της.

Εκεί την απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «You». Η Θεσσαλονικιά καλλονή δεν ήταν μόνη της αλλά είχε μαζί της και τους γονείς της.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ και αποφεύγει να απασχολεί τα ΜΜΕ με λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες. Η γνωριμία έγινε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της επιτυχίας του Οικονομόπουλου «Πρέπει δεν πρέπει».

Κοντινοί τους άνθρωποι υπογραμμίζουν πως τα πάνε πολύ καλά και βρίσκονται συνεχώς ο ένας δίπλα στον άλλον.

Από εκεί και πέρα, ο Οικονομόπουλος μίλησε πρόσφατα για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια και για τη στιγμή που συγκινήθηκε σε συναυλία του.

Ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον τραγουδιστή προβάλλεται από τον ΑΝΤ1+ και τη Heaven.

Σε απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», o καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, κάτι που όπως είπε το θέλει.

«Δες πως περνάνε τα χρόνια έτσι, πώς αλλάζει ο άνθρωπος, ωριμάζει. Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει μέσα μου,

Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Δεν μπορώ να το σχεδιάσω. Και σ’ αυτό, ενώ εγώ έχω πρόγραμμα στην ζωή μου σε όλα, σ’ αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα. Όποτε θέλει ο Θεός. Δεν με πήραν και τα χρόνια», είπε αρχικά.

«Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση. Έχει χαθεί η μαγεία αυτή της… που εμένα αυτό μ’ αρέσει, το πιο ρομαντικό, το πιο παραδοσιακό.

Γυναίκα είναι η ζωή, από μια γυναίκα ήρθαμε όλοι, νομίζω τα λέει όλα αυτό. Εγώ πάντα σκέφτομαι το παρελθόν, εγώ ζω με το παρελθόν, το κουβαλάω. Και τις καλές στιγμές και τις κακές. Είδα τον πατέρα μου και τη μάνα μου και ξέρεις το μυαλό δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται. Ειδικά το δικό μου.

Και ήθελα να το μοιραστώ κιόλας, για ποιο λόγο να κρυβόμουν. Έχω κανένα λόγο να κρύψω την συγκίνησή μου; Πείραξα κάποιον; Δεν έχει να κάνει με το η μαμά μου ή ο μπαμπάς μου. Ήταν οι άνθρωποι που μ’ έφεραν στη ζωή.

Και γύρισα τον χρόνο πίσω και σκέφτηκα όλα αυτά που έχω ζήσει. Δεν είναι και λίγα», είπε σε άλλο σημείο ο Οικονομόπουλος για τη στιγμή που συγκινήθηκε στην συναυλία του στη γενέτειρά του την Πάτρα.