Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε μπροστά στην κάμερα

Συντάκτης: Newsroom

12 Ιανουαρίου 2023 13:41

Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε μπροστά στην κάμερα

Το θαύμα που έζησε on camera o Νίκος Οικονομόπουλος παρακολουθήσαμε το πρωί της Πέμπτης σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει κρύψει την πίστη του στον Θεό και ουκ ολίγες φορές έχει μιλήσει γι’ αυτήν, στο ντοκιμαντέρ του που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+, βρέθηκε σε εκκλησία και έζησε το θαύμα, όταν μια εικόνα πλημμύρισε με μύρο.

«Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος» εξομολογείται μπροστά στον πατέρα Χριστόδουλο ο τραγουδιστής.

«Ένας λόγος που σας πήγα εκεί και μιλάμε και γι’ αυτό το θέμα είναι ότι θέλω να το δει κι ο κόσμος με τα δικά του μάτια. Να βοηθήσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αν το πεις στον οποιονδήποτε, μπορεί να σου πει ότι “εντάξει, δεν έχει λογική”, όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται» ακούγεται να λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος σε μετέπειτα δηλώσεις του.

«Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Νίκος Οικονομόπουλος: Τι είπε για την επιθυμία του να γίνει πατέρας

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε για το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια αλλά και για την στιγμή που συγκινήθηκε σε συναυλία του.

Ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο προβάλλεται από τον ΑΝΤ1+ και τη Heaven.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται», o τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, κάτι που όπως είπε το θέλει.

«Δες πως περνάνε τα χρόνια έτσι, πώς αλλάζει ο άνθρωπος, ωριμάζει. Το πατρικό ένστικτο έχει χτυπήσει μέσα μου,

Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό. Δεν μπορώ να το σχεδιάσω. Και σ’ αυτό, ενώ εγώ έχω πρόγραμμα στην ζωή μου σε όλα, σ’ αυτό δεν έχω βάλει πρόγραμμα. Όποτε θέλει ο Θεός. Δεν με πήραν και τα χρόνια», είπε αρχικά.

«Ζούμε στην εποχή που έχει χαθεί το φλερτ, ο έρωτας και υπάρχει μόνο η σαρκική απόλαυση. Έχει χαθεί η μαγεία αυτή της… που εμένα αυτό μ’ αρέσει, το πιο ρομαντικό, το πιο παραδοσιακό.

Γυναίκα είναι η ζωή, από μια γυναίκα ήρθαμε όλοι, νομίζω τα λέει όλα αυτό. Εγώ πάντα σκέφτομαι το παρελθόν, εγώ ζω με το παρελθόν, το κουβαλάω. Και τις καλές στιγμές και τις κακές. Είδα τον πατέρα μου και τη μάνα μου και ξέρεις το μυαλό δεν σταματάει ποτέ να σκέφτεται. Ειδικά το δικό μου.

Και ήθελα να το μοιραστώ κιόλας, για ποιο λόγο να κρυβόμουν. Έχω κανένα λόγο να κρύψω την συγκίνησή μου; Πείραξα κάποιον; Δεν έχει να κάνει με το η μαμά μου ή ο μπαμπάς μου. Ήταν οι άνθρωποι που μ’ έφεραν στη ζωή.

Και γύρισα τον χρόνο πίσω και σκέφτηκα όλα αυτά που έχω ζήσει. Δεν είναι και λίγα», είπε σε άλλο σημείο ο Οικονομόπουλος για τη στιγμή που συγκινήθηκε στην συναυλία του στην γενέτειρά του την Πάτρα.