Νίκος Οικονομόπουλος – Βίκυ Κάβουρα: Μυστικά ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!

Συντάκτης: Newsroom

6 Σεπτεμβρίου 2022 15:00

Νίκος Οικονομόπουλος - Βίκυ Κάβουρα: Μυστικά ραντεβού στη Θεσσαλονίκη!

Όταν το 2015 έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι σε σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έγιναν οι αγαπημένοι των φωτογραφικών φακών.

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για παραπάνω από ενάμιση χρόνο όμως η σχέση αυτή είχε άδοξο τέλος. Τότε τουλάχιστον. Όμως, εκείνοι που είναι του δόγματος πως οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και πως ο έρωτάς τους έχει φουντώσει ξανά.

Φαίνεται πως εκείνοι που θέλουν μαζί το ζευγάρι είναι πολλοί καθώς η φήμη ότι έγινε επανασύνδεση για τον τραγουδιστή και την ηθοποιό όλο και περισσότερο ακούγεται τελευταία.

Φήμες που έρχεται να φουντώσει η πληροφορία ότι ο τραγουδιστής και η ηθοποιός πέρασαν μαζί μερικές μέρες στη θεσσαλονίκη, το διάστημα που εκείνος ήταν στη συμπρωτεύουσα για εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο.

Όπως λένε οι συγκεκριμένες πηγές, οι δύο τους φρόντισαν να κρατήσουν κρυφό το γεγονός και συναντιόντουσαν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε απόμερα στέκια, αποφεύγοντας τα κοσμικά στέκια και τους φωτογραφικούς φακούς.

Φαίνεται ότι η προσπάθειά τους να δουν εάν μπορεουν να είναι πάλι μαζί συνεχίζεται, ενώ προφανώς ακόμη δεν είναι έτοιμοι να προβούν σε κάποια δημόσια δήλωση σχετικά με την επανασύνδεσή τους.

Ακόμη… το ψάχνουν

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά; Ότι τα ξαναβρήκαν; Και ναι και όχι. Για την ακρίβεια, μετά το χωρισμό της Βίκυς από το Γιώργο Βίγγο, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για περίπου οκτώ μήνες και το χωρισμό του Νίκου Οικονομόπουλου από την καλλονή personal trainer που μονοπωλούσε το τελευταίο διάστημα τη ζωή του, οι δύο τους επικοινώνησαν, συναντήθηκαν και άρχισαν πάλι να έχουν επαφές. Επαφές που ίσως οδηγήσουν στην επανασύνδεση, καθώς, όπως λένε οι ίδιες πηγές, η φλόγα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει εντελώς και δεν θέλει πολύ για να αναζωπυρωθεί.

Προς το παρόν, βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο και οι δύο τους κρατούν τις επιφυλάξεις τους, καθώς και το παρελθόν ανάμεσά τους δεν ήταν ότι καλύτερο. Γι αυτό και οι Προς το παρόν, βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο και οι δύο τους κρατούν τις επιφυλάξεις τους, καθώς και το παρελθόν ανάμεσά τους δεν ήταν ότι καλύτερο. Γι αυτό και οι συναντήσεις τους γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όσο πιο διακριτικά γίνεται, ώστε να μην δώσουν λαβές για σχόλια και να μην αφήσουν τα σχόλια να προλάβουν τις όποιες εξελίξεις ανάμεσά τους. Πάντως, οι συναντήσεις τους πυκνώνουν και αυτό κάτι δείχνει…

Πηγή Περιοδικό: Ciao