Νίκος Πολυδερόπουλος: Μίλησε για την οικονομική κατάρρευση και τα χρέη του

10 Δεκεμβρίου 2018 21:00

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και τις δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες βίωσε.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τατουάζ» του Alpha, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων περιέγραψε τις οικονομικές δυσκολίες που τον έκαναν να φτάσει στο μηδέν και εξήγησε για ποιο λόγο αποφάσισε να αποσυρθεί πριν από μερικά χρόνια.

Ο Πολυδερόπουλος στάθηκε στην οικονομική κατάρρευση που ακολούθησε την πρώτη του επιχειρηματική απόπειρα, όταν βρέθηκε να χρωστάει το ποσό των 80.000 ευρώ.

Η οικονομική κρίση και η μη καταβολή των δεδουλευμένων του από την παραγωγή της σειράς το «Αμάρτημα της Μητρός μου», στο οποίο συμμετείχε, δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

«Με τις οικονομίες που είχα τότε έφτιαξα ένα μαγαζί, μαζί με άλλον έναν ο οποίος στην πορεία έφυγε. Το μαγαζί έμεινε στο όνομα μου, αρχικά πήγαινε καλά, τους πρώτους επτά, οκτώ μήνες δούλεψε πολύ καλά, μετά άρχισαν όμως τα επεισόδια στο Σύνταγμα, θυμάμαι καθόσουν στο μαγαζί μεσημέρι και έκλαιγαν τα μάτια σου από τα δακρυγόνα», είπε ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Περίμενα κάποια λεφτά από το ‘Αμάρτημα της Μητρός μου΄, το οποίο δήλωσε χρεοκοπία και δεν πήρα καθόλου λεφτά. Δεν είχα back up να το στηρίξω, οπότε σιγά σιγά άρχισαν τα εξώδικα, οι αγωγές, έδιωξα προσωπικό, δούλευα μόνος μου και προσπαθούσα να τα βγάλω πέρα μαζί με τον αδερφό μου. Αρχίζω να μην έχω άλλη λύση, ψυχολογία μηδέν και δεν έβγαινε να έχω το μαγαζί. Ό,τι πήρα από την πώληση του μαγαζιού το έδωσα στο Δημόσιο σε όλα αυτά που χρωστούσα, στις οφειλές μου».