Νίκος Ψαρράς: αυτό είναι το μέλλον του Σταμάτη και της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες

25 Απριλίου 2022 09:40

Νίκος Ψαρράς: αυτό είναι το μέλλον του Σταμάτη και της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νίκος Ψαρράς σε συνέντευξή του αποκάλυψε το μέλλον του Σταμάτη και της Βιολέτας στα τελευταία επεισόδια των Άγριων Μελισσών. Θα τους δούμε τελικά ξανά μαζί;

Νίκος Ψαρράς: αυτό είναι το μέλλον του Σταμάτη και της Βιολέτας στις Άγριες Μέλισσες

Δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. Τι απολαμβάνεις σε αυτή τη συνεργασία;

Το ότι με κάλεσαν ξανά ήταν μεγάλη χαρά για μένα, γιατί ήταν σαν να επιστρέφω στο χωριό μου, σε φίλους. Πολλές φορές πήγαινα στα στούντιο ΚΑΠΑ για άσχετους λόγους και πριν μπω μέσα έκανα μία στάση στο Διαφάνι, έβγαζα φωτογραφίες και έκανα χιούμορ. Είναι μία πολύ ωραία κατάσταση οι Μέλισσες. Από τα σενάρια που γράφουν η Μελίνα και ο Πέτρος μέχρι τη σκηνοθεσία του Λευτέρη Χαρίτου και το κάστινγκ της Μιράντας Ρωσταντή. Υπάρχει μια αίσθηση κοινότητας, χωριού. Πιστεύω πως όταν τελειώσει η σειρά και συναντηθούμε με κάποιους έξω θα έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε με κάποιον συγχωριανό.

Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ρόλου σου;

Τον Σταμάτη τον αγαπώ, γιατί προσπαθώ να τον δικαιώσω μέσα μου κάθε φορά που κάνει κάτι και ψάχνω να βρω τι τον οδηγεί στο να το κάνει. Και ναι μεν είναι όλα αυτά που λένε λαμόγιο κ.λπ., αλλά είναι και ένας ψυχοπονιάρης άνθρωπος. Μια ψυχή που λίγο χάθηκε.

Στα τελευταία επεισόδια βλέπουμε έναν πιο συναισθηματικό Σταμάτη. Θα τον δούμε να αλλάζει;

Ναι, και έχουμε γυρίσει κάποια επεισόδια με το παιδί, που είναι όντως συναισθηματικός, που δίνει υποσχέσεις ότι θα γίνει αυτό που πρέπει. Μαλακώνει, γιατί υπάρχει ένα παιδί σαφέστατα. Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα τελειώσει αυτό το σίριαλ. Τι θα απογίνει ο Σταμάτης. Βέβαια, θα στενοχωρηθώ πολύ όταν τον αποχαιρετήσω και θα κάνω τελευταία μέρα γύρισμα.

Ο Σταμάτης προσπάθησε να φύγει από το Διαφάνι αφήνοντας πίσω τον Ζαχαρία αλλά το μετάνιωσε.

Ναι, ζητάει συγγνώμη από το παιδί αλλά και από το χωριό. Προσπαθεί να ανατρέψει το ότι όλοι πιστεύουν πώς δεν τον ενδιαφέρει το παιδί.

Για τη Βιολέτα τι αισθάνεται;

Θα ήθελε πολύ να ξαναείχε τη Βιολέτα και να δημιουργούσαν οικογένεια. Είναι, όμως, εγωιστικό, γιατί ο Σταμάτης την έκανε τη γύρα του, γλέντησε και επέστρεψε.

Ποιο θα ήθελες να είναι το τέλος του ρόλου σου;

Θα ήθελα να είναι με τη Βιολέτα και το παιδί και να είναι μία οικογένεια πρότυπο. Να είναι μετανιωμένος, εμπράκτως να δείχνει αυτά που λέει και να τον αγαπήσει όλο το χωριό. Δήλωσε ο Νίκος Ψαρράς στο MyTV.