Νίκος Ψαρράς: «Εάν δεν έλθει ο κόσμος να σε χειροκροτήσει παύεις να υπάρχεις»

7 Απριλίου 2021 19:15

Νίκος Ψαρράς: «Εάν δεν έλθει ο κόσμος να σε χειροκροτήσει παύεις να υπάρχεις»

Ο Νίκος Ψαρράς έκανε την είσοδό του στη σειρά Αγγελική πριν από λίγο καιρό. Μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τον ρόλο του.

Ο Νίκος Ψαρράς είναι ο Ανδρέας Δημητρίου. Είναι το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα). Ευγενικός και επαγγελματικά χορτάτος  άνθρωπος – έχει πετύχει πολλά. Η εταιρία δημοσίων σχέσεων που διευθύνει πάει καλά. Είναι ελεύθερος, δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρόλο που ήθελε. Έχει πληγωθεί από μια μεγάλη του σχέση στο παρελθόν επειδή αυτός ήταν έτοιμος να κάνουν το επόμενο βήμα και να προσπαθήσουν για παιδί, αλλά εκείνη δεν ήταν έτοιμη.

Συμβιβάστηκε επειδή την αγαπούσε και δεν ήθελε να τη χάσει, αλλά τελικά  τον παράτησε. Ένα χρόνο μετά έμαθε ότι η ίδια γυναίκα είναι με κάποιον άλλον και περιμένουν παιδί. Η Σοφία έχει γίνει ο λόγος που ο Αντρέας άρχισε να ανοίγεται περισσότερο. Αλλά χωρίς να τολμάει να κάνει κάτι επειδή ξέρει ότι είναι παντρεμένη.

«Χαμογέλα είσαι καλός, είσαι θετικός ήρωας». Αυτή ήταν η πρώτη “οδηγία” που έλαβε ο Νίκος Ψαρράς, στο πρώτο γύρισμα για την Αγγελική.

«Μου έγινε, στην αρχή, παρατήρηση στην Αγγελική ότι είμαι πιο άγριος ακόμη κι από τον Ιωάννη Παπαζήση και ότι έπρεπε να χαμογελάω. Χαίρομαι που υποδύομαι τον Αντρέα, ο οποίος είναι ένα καλό παιδί. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος με μετακίνησε τόσο καλά στο ρόλο του κακού, που ήταν δύσκολο να βγω. Μετά από χρόνια απραξίας βλέπω ότι ξαναρίχνουν πολλά λεφτά σε παραγωγές στην τηλεόραση, στην μυθοπλασία», είπε αρχικά ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς πρόσθεσε επίσης: «Η δουλειά μας πλήττεται από παντού. Είναι οκ τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, αλλά δεν αναφέρεται πουθενά ο πολιτισμός. Αν θες να καταστρέψεις έναν λαό, απαγόρευσε την τέχνη. Τους καλλιτέχνες μας συντηρεί ο κόσμος»

https://youtu.be/_oKXZzM69lw