Νίκος Ψαρράς: «Παντρεύτηκα σε μία ηλικία που την είχα ζήσει τη ζωή μου. Την είχα κάνει τη σβούρα μου»

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιανουαρίου 2021 15:15
Νίκος Ψαρράς: «Παντρεύτηκα σε μία ηλικία που την είχα ζήσει τη ζωή μου. Την είχα κάνει τη σβούρα μου»

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τον Νίκο Ψαρρά στην εκπομπή το «Πρωινό» και μίλησαν για πολλά και ενδιαφέροντα. Τη συζήτηση, όμως, μονοπώλησε ο γάμος του με τη θεατρολόγο, Έλενα Καρακούλη και το πώς βιώνει τον έγγαμο βίο.

«Είμαστε μαζί από το 2011. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό και από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί», είπε σε πρώτη φάση.

«Είναι όμορφη πολύ και όμορφη μέσα της, είναι καλό παιδί και ειλικρινής στη σχέση μας. Είμαι ανοιχτός, είμαι πιστός και πολύ περήφανος για όλο αυτό. Είναι ωραίο να τον τιμάς τον άνθρωπό σου», συνέχισε.Εξήγησε ακόμη πως νιώθει πλήρης από σχέσεις και εμπειρίες καθώς έζησε όντας νεαρός όλη την τρέλα της ηλικίας και τώρα πια νιώθει κατασταλαγμένος.«Παντρεύτηκα σε μία ηλικία που την είχα ζήσει τη ζωή μου. Την είχα κάνει τη σβούρα μου. Εννοώ ότι είχα ζήσει μία ζωή, δεν είναι απωθημένα. Είναι ωραίο να γίνεσαι νέος γονιός αλλά πιο ωραίο είναι να είσαι κατασταλαγμένος, να είσαι έτοιμος και να πεις “αυτό είναι το ανθρωπάκι μου, θέλω να είμαστε παρέα, θέλω να μεγαλώσουμε παρέα τα παιδιά μας”».