Νίκος Ψαρράς: Το ελληνικό θέατρο έχει γίνει ‘το κέντρο της ακολασίας’ και όλοι σιωπάτε»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Απριλίου 2023 12:41

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο του θεάτρου.

Ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αρχικά δήλωσε πως έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει παιχνίδι, ωστόσο δεν τη δέχτηκε γιατί δεν ξέρει εάν ήταν καλός.

«Πάντα υπήρχαν άτομα στο χώρο μας χωρίς να έχουν τελειώσει κάποια σχολή υποκριτικής. Πολλές φορές έχω σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο, μετά από τριάντα χρόνια, ποια άλλη δουλειά θα με δεχτεί; Στην αρχή μου έδινα πέντε χρόνια να αντέξω γιατί πίστευα ότι έχω διαλέξει λάθος επάγγελμα», είπε.

Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη δουλειά του, ενώ έκανε μία ενδιαφέρουσα δήλωση για το ελληνικό θέατρο.

«Το ελληνικό θέατρο έχει γίνει ‘το κέντρο της ακολασίας’ και όλοι οι άλλοι σιωπάτε. Το #MeToo δεν έχει να κάνει με το θέατρο αλλά με την ανθρώπινη φύση. Επιβραβεύω τους ανθρώπους που βρίσκουν την δύναμη να μιλήσουν», τόνισε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον εαυτό του ως αυστηρό πατέρα, ενώ αποκάλυψε πως όταν ο γιος του ήταν μικρός τον αποκαλούσε «κακό μπαμπάκα» επειδή πήγαινε πολύ στο θέατρο.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο Ψαρράς συμμετέχει στην παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο» και όπως δήλωσε, είναι η τέταρτη φορά που τον σκηνοθετεί η σύζυγός του, Έλενα Καρακούλη.