Νίκος Τσάκος – Σίλια Κριθαριώτη: Το ρομαντικό πάρτι με θέα την Ακρόπολη

19 Μαΐου 2022 14:26

Ένα χλιδάτο και ρομαντικό πάρτι με θέα την Ακρόπολη οργάνωσαν ο Νίκος Τσάκος και η Σίλια Κριθαριώτη γιορτάζοντας τον έρωτά τους.

Ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος και η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη κάλεσαν τους φίλους τους και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα ξεχωριστό βράδυ. Μεταξύ αυτών ήταν η Χριστίνα Πολίτη και η Μαριέττα Χρουσαλά, την οποία συνόδευε ο σύζυγός της Λέων Πατίτσας.

Ο Τσάκος και η Κριθαριώτη είχαν οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια, δίνοντας σημασία ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρο με θέα την Ακρόπολη ήταν άψογα διακοσμημένος και είχε πλημμυρίσει από λουλούδια. Ως επί το πλείστον, επρόκειτο για κόκκινα τριαντάφυλλα και τουλίπες, που προκάλεσαν την καλύτερη δυνατή εντύπωση στους παρευρισκόμενους.

Το κόκκινο χρώμα κυριαρχούσε παντού. Η ίδια η Κριθαριώτη έλαμπε στο μάξι κόκκινο φόρεμα που είχε επιλέξει. Επίσης, στα τραπέζια υπήρχαν κόκκινα τραπεζομάντιλα και αναμμένα κεριά, τα οποία δημιουργούσαν ρομαντική ατμόσφαιρα.

Τη βραδιά έντυσαν κλασικές ρομαντικές μελωδίες. Η Τίνα Αλεξοπούλου με τη συνοδεία πιάνου είχε αναλάβει τη μουσική και απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια των παρευρισκόμενων.

Στιγμιότυπα από το υπέροχο πάρτι ανάρτησε η Κριθαριώτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς και ορισμένοι από τους καλεσμένους της.

Σημειώνεται, τέλος, πως η Κριθαριώτη και ο Τσάκος είναι μαζί εδώ και 27 χρόνια, ενώ συμπληρώνουν 21 ως παντρεμένοι. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ο λόγος για τον Παναγιώτη που  γεννήθηκε το 2002 και τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ, που ήρθαν στον κόσμο τέσσερα χρόνια αργότερα.