Νίκος Βέρτης: Η συνάντηση μου με τον Βασίλη Καρρά.

Συντάκτης: Newsroom

17 Νοεμβρίου 2023 12:21

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε ο Νίκος Βέρτης με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του στην Αθήνα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής απάντησε για το κόψιμο της λέξης “χοντρή” από το τραγούδι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ», μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Καρρά πριν από λίγες ημέρες.

Ο Νίκος Βέρτης για τη συνάντηση με τον Βασίλη Καρρά

«Αυτό ένιωθε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αυτό έκανε. Να κρίνω εγώ αν είναι αρνητικό η θετικό; Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιο. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω: είμαι χοντρός. Πειράζω τον εαυτό μου», είπε αρχικά ο Νίκος Βέρτης και συνέχισε για τη συναντηση που είχε με τον Βασίλη Καρρά:

«Τον Βασίλη Καρρά τον συνάντησα προχθές. Ο Βασίλης είναι σε πολύ κατάσταση. Κάτσαμε μια ωρίτσα παρεούλα, γέλασα, πέρασα καταπληκτικά και είδα έναν άνθρωπο τούρμπο που με τη δυναμική του μυαλού του, θα αποκρούσει τα πάντα. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Τέλος, όσον αφορά την προσωπική του ζωή ανέφερε: «Δεν με θέλει καμία. Δεν με στενοχωρεί. Επιλογή μου είναι. Με ρωτάνε σε αυτή την ηλικία που είμαι αν θα παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά. Με αγχώνει λίγο όταν θα μπω στη διαδικασία να κάνω οικογένεια, ότι θέλω να είμαι εκεί στην οικογένειά μου. Όχι να κάνω τη ζωή που κάνω, να λείπω 20 ώρες από το σπίτι και να κοιμάμαι τρεις ώρες. Θέλω να είμαι με τα παιδιά μου, να τα μεγαλώσω εγώ. Να μην γίνουν 20 χρονών και να έχασα τη χαρά να τα μεγαλώσω. Θέλω πολύ να το κάνω αυτό και θα γίνει. Μπορεί να γίνει αύριο, μπορεί και σε 5 χρόνια».