Νίκος Βέρτης: «Μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιανουαρίου 2023 11:38

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε έξω από τα δόντια σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People».

Μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες ότι είναι ομοφυλόφιλος επειδή δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως με σύντροφό του.

«Όταν ακούς κάτι που δεν ισχύει, το προσπερνάς. Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που δεν ισχύουν δεν με απασχολούν.

Καταρχήν έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και μισώ τους ανθρώπους που ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητές τους. Αν είσαι γκέι, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους γκέι, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό» δήλωσε αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: «Αν ήμουν γκέι, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτα να το πω δημόσια. Δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιες, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη που θα είχα έστω και 1% μέσα μου ομοφυλοφιλικές τάσεις. Προσωπικά, λυπάμαι για εκείνους που δεν έχουν αποδεχτεί τον εαυτό τους και τους απομακρύνω από κοντά μου».

Σε ερώτηση για το αν θα εκνευριζόταν σε περίπτωση που τον φλέρταρε άντρας, απάντησε: «Δεν θα τσατιζόμουν. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

Σε άλλο σημείο, ο καλλιτέχνης μίλησε για τη χρήση ναρκωτικών. Στο παρελθόν είχε ταχθεί υπέρ της απελευθέρωσής τους δεχόμενος κριτική.

«Έχουμε παρωπίδες σε κάποια θέματα. Αυτό που ξέρω είναι ότι από τους δέκα φίλους μου στην Ολλανδία οι δύο έκαναν χρήση ναρκωτικών. Στην Ελλάδα, όμως, από τους δέκα φίλους μου, οι οκτώ έχουν κάνει σίγουρα κάποια στιγμή ναρκωτικά στη ζωή τους.

Εγώ μπορεί να μεγάλωνα δίπλα στα ναρκωτικά αλλά δεν τα ακούμπησα. Από τη στιγμή που δεν ήταν απαγορευμένα στην Ολλανδία και δεν υπήρχε ανάγκη να το παίξει κανείς cool και μάγκας, γιατί να τα ακουμπήσει; Είναι καλύτερο να δίνεις την επιλογή με την αποποινικοποίηση, γιατί οι Ολλανδοί που παίρνουν ναρκωτικά είναι πολύ λιγότεροι από όλους τους υπόλοιπους Ευρωπαίους».