Νίκος Βέρτης: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε πλούσιος από πολλή αγάπη – Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα παίρναμε λίγο από το φως του»

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 22:15
Νίκος Βέρτης: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε πλούσιος από πολλή αγάπη  - Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα παίρναμε λίγο από το φως του»

Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους πάρα πολλούς τραγουδιστές που είχαν την τύχη να κάνουν τα πρώτα τους βήματα δίπλα στον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο. Με μεγάλη ευγνωμοσύνη έκανε μια συγκινητική δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram για τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Νίκος Βέρτης: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε πλούσιος από πολλή αγάπη. Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα παίρναμε λίγο από το φως του».

«Με τίμησε στηρίζοντας με σε ότι έκανα. Με συγκίνησε αποκαλώντας με γιό του. Το πρότυπο μου Ο Μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος. Με τις πράξεις, την ζεστή και γλυκύτατη καρδιά του, μα και το αψεγάδιαστο πάντα στυλ που διατηρούσε, κατάλαβα γιατί τον βάπτισαν (Ο Πρίγκιπας). Συγκινημένος θα πω, πως ενώ έφυγε νωρίς, έφυγε πολύ πλούσιος…
Πλούσιος όμως εν τέλει από πολλή αγάπη, αφού η οικογένειά του, οι φίλοι του, και όλοι όσοι τον γνωρίσαμε καλύτερα τον λατρεύαμε και όλοι θέλαμε να είμαστε κοντά του να παίρνουμε λίγο απ’ το φως που είχε αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του.
Θα συνεχίσουμε να τον θυμόμαστε ως ίσως την πιο ευαίσθητη καρδιά, που τελικά μόνο αγάπη έδωσε σε αυτόν τον κόσμο…Τέτοιες ψυχές μόνο θρόνο αξίζουν εκεί που πάνε. Καλό ταξίδι Τόλη μου θα μας λείπεις πολύ…»

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;