Νίκος Ξανθόπουλος: Το τελευταίο «αντιο» στο «παιδί του λαού» – Συντετριμμένη η σύζυγός του

Συντάκτης: Newsroom

24 Ιανουαρίου 2023 13:40

Νίκος Ξανθόπουλος: Το τελευταίο «αντιο» στο «παιδί του λαού» - Συντετριμμένη η σύζυγός του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος κηδεύεται αυτή την ώρα με πολιτική κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 89 ετών. Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του.

Η πολυαγαπημένη του σύζυγος, Εριφύλη αποχαιρετά σήμερα συντετριμμένη τον άνδρα που αγάπησε και πορεύτηκαν μαζί για 50 χρόνια. Τα τέσσερα παιδιά που απέκτησαν μαζί, βρίσκονται στο πλευρό της.

Πηγή φωτογραφιών: ndp

Νίκος Ξανθόπουλος: Οι δύο γάμοι, ο φύλακας άγγελός του και οι σπάνιες φωτογραφίες με τα παιδιά του

Ο Νίκος Ξανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 89 ετών, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Το «παιδί του λαού» νοσηλευόταν για πολύ καιρό με προβλήματα υγείας. Πέθανε σε ιδιωτική κλινική του Αιγάλεω, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του Εριφύλη Ξανθοπούλου, τα τέσσερα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε παντρευτεί δυο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με τη ηθοποιό, Ελένη Καρπέτα ενώ ο δεύτερος με την Εριφύλη Ξανθοπούλου, με την οποία ήταν μαζί τα τελευταία 50 χρόνια.

Η Εριφύλη Ξανθοπούλου ήταν για τον μεγάλο σταρ του κινηματογράφου ανέκαθεν ο φύλακας άγγελός του.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος είχε τρεις γιους του Αντώνη, Γιώργο και Δημήτρη και μια κόρη, την Μαρία. Ο ηθοποιός ήταν πολύ δεμένος με τα τέσσερα παιδιά του και πολλές φορές το εξέφραζε και μέσα από τις αναρτήσεις του στο Facebook.