Νίκος Ξανθόπουλος: Βγήκε από τη Mονάδα Εντατικής Θεραπείας

18 Ιανουαρίου 2023 11:36

Μεγάλη μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, έδωσε για έναν ολόκληρο μήνα ο Νίκος Ξανθόπουλος, η κατάσταση του οποίου έχει παρουσιάσει βελτίωση.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος είναι πλέον καλύτερα και από χθες νοσηλεύεται σε απλή κλίνη, όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του.

Πριν έναν μήνα, ο 88χρονος πρωταγωνιστής, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με την καρδιά του, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω.

Οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση του ήταν σοβαρή και αποφάσισαν την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όλο αυτό το διάστημα είχε στο πλευρό του την οικογένεια του, τη σύζυγο του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «On Time», δεν υπάρχει ακόμα σαφή πρόβλεψη σχετικά με το πότε θα μπορέσει ο Ξανθόπουλος να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Προς το παρόν θα παραμείνει στην κλινική για να ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

Οι δικοί του άνθρωποι, πάντως και όλοι όσοι τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του, εύχονται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα.

Όσοι τον ξέρουν, αναφέρουν πως τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τον Ξανθόπουλο τον περασμένο Μάιο, όταν η λατρεμένη του Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί.

Οι ημέρες εκείνες για τον ίδιο κυλούσαν βασανιστικά γεμάτες, άγχος και αγωνία. Τότε δεν είχε όρεξη να μιλήσει σε κανέναν, καθώς το μόνο που έκανε ήταν να προσεύχεται για τη σύζυγό του.

Τελικά, οι προσευχές του εισακούστηκαν και έπειτα από μια μακρά νοσηλεία η Εριφύλη επέστρεψε στο σπίτι τους. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα για εκείνον είχε άλλα σχέδια και λίγο πριν από τα φετινά Χριστούγεννα, σκόρπισε μεγάλο πόνο στην οικογένεια του.

Ο 88χρονος πρωταγωνιστής, τέλος, έχει φροντίσει να ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες γύρω από την περιουσία που κατάφερε να αποκτήσει καθώς και για τα δικαιώματα από τις ταινίες του…