Νίκος Ζωιδάκης: Ο λόγος που αποχώρησε από το σχήμα Πλούταρχου – Μελίνας Ασλανίδου

15 Μαρτίου 2022 16:13

Νίκος Ζωιδάκης: Ο λόγος που αποχώρησε από το σχήμα Πλούταρχου - Μελίνας Ασλανίδου

O Νίκος Ζωιδάκης μίλησε στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από το σχήμα Πλούταρχου- Μελίνας Ασλανίδου. Επίσης, μίλησε και για τις τελευταίες στιγμές του Στάθη Ψάλτη.

Νίκος Ζωιδάκης: Ο λόγος που αποχώρησε από το σχήμα Πλούταρχου – Μελίνας Ασλανίδου

«Όταν είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω λυράρης, γιατί τότε μας δέρνανε, είχα πρωτοπάρει τη λύρα και όταν ήρθε η μάνα μου να με χτυπήσει την έβαλα μπροστά.

Παίζει μια βεργιά πάνω στη λύρα και την κάνει χίλια κομμάτια. Την πήρε μετά και την πέταξε σε ένα χαντάκι.

Πήγα μετά και τη μάζεψα. Αυτή τη λύρα την έχει τώρα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Μια συνεργασία σταθμός στην καριέρα μου ήταν με την Άννα Βίσση. Δεν έχω γνωρίσει τόσο “άρρωστο” άνθρωπο με τη δουλειά του».

«Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα από τη συνεργασία με Πλούταρχο και Ασλανίδου. Ήταν μια κακή στιγμή γενικά για το συγκεκριμένο σχήμα.

Κάποιοι συνεργάτες του Γιάννη και της Μελίνας κάποιο λάθος κάνανε και μου είπαν ότι δεν χωρούσε η φωτογραφία μου έξω από το μαγαζί. Δεν επιτρεπόταν να δεχθώ να μην μπει η φωτογραφία μου».

Για τον Στάθη Ψάλτη είπε: «Ήταν τρομερή η γνωριμία μου με τον Στάθη Ψάλτη, ήταν εξαιρετικός, ψυχούλα.

Τον είδα στο νοσοκομείο τέσσερις μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Είχαν αρχίσει να πέφτουν τα μαλλιά του, αλλά δεν το έβαζε κάτω. Δεν έχανε το χιούμορ του μέχρι την τελευταία στιγμή».