Νικούλι – Μαούτσου: Full in love!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Νοεμβρίου 2022 11:45

Ο Κώστας Νικούλι και η Κατερίνα Μαούτσου αποτελούν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο 28χρονος Κώστας Νικούλι, ο οποίος πρωταγωνιστούσε πέρυσι στον «Σασμό» και η 35χρονη πρωταγωνίστρια του «Μαύρου ρόδου» Κατερίνα Μαούτσου, είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Μάλιστα, ζουν στο ίδιο σπίτι και ήδη κάνουν σχέδια γάμου.

«Συζώ με τη σύντροφό μου. Έχουμε συζητήσει για γάμο αλλά πιο πολύ την ενδιαφέρει το πάρτι. Το πότε θα διασκεδάσουμε… Έτσι το σκεφτόμαστε. Το έχουμε πει ότι δεν θέλουμε τα στερεοτυπικά αλλά το ξωκλήσι υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της και το αναφέρει συχνά», έχει πει ο Νικούλι.

Παράλληλα, περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν, λέγοντας: «Στο θέατρο γνωριστήκαμε, στην παράσταση ‘Ροσμαρί’. Εκεί βρεθήκαμε και αγαπηθήκαμε. Ζηλιάρης είμαι, δεν το κρύβω…».

Η διαφορά ηλικίας (η Μαούτσου είναι κατά επτά χρόνια μεγαλύτερη) είναι κάτι που όχι μόνο δεν τους πτοεί αλλά αντίθετα τους ιντριγκάρει!

Ζουν απλά, μακριά από κοσμικότατες και διατηρούν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την άλλη, πάντως, κινούνται ελεύθερα, χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους. Οι κοντινοί τους άνθρωποι υπογραμμίζουν πως είναι ευτυχισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον και κάνουν λόγο για ένα ταιριαστό ζευγάρι. 

Από εκεί και πέρα, οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες καταγράφουν σημαντικές επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Νικούλι έχει βραβευτεί ως καλύτερος ηθοποιός από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου και η πορεία του είναι σταθερά ανοδική.

Από την πλευρά της, η Μαούτσου, εκτός από το «Μαύρο ρόδο», πρωταγωνιστεί φέτος και στην παράσταση «Βρικόλακες» του Ερρίκου Ιψεν στο Εθνικό Θέατρο, με την καριέρα της να βρίσκεται επίσης στο απόγειο.

Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ αγαπάει τη μουσική, αφού παίζει ακορντεόν και τραγουδάει.

Στον ελεύθερο χρόνο της διδάσκει γερμανικά.