Νίκυ Λυμπεράκη: «Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου»

17 Απριλίου 2022 13:20

Η Νίκυ Λυμπεράκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και την Σίσσυ Χρηστίδου για την τηλεοπτική της πορεία την οικογένειά της αλλά και για τα θέματα της επικαιρότητας.

Νίκυ Λυμπεράκη: «Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου»

Η Νίκυ Λυμπεράκη μίλησε για την μητρότητα Για το πόσο την έχει αλλάξει ο ερχομός του παιδιού της αναφέρεται και στην τηλεοπτική Επικαιρότητα με τις αρνητικές ειδήσεις που κατακλύζουν εκπομπές και δελτία αλλά μίλησε και για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για την οποία ρωτούσε με αγωνία τους αστυνομικούς ρεπόρτερ του Mega

«Είναι μια βαριά περίοδος, προφανώς και έχει δημοσιογραφικές προκλήσεις, αλλά θα προτιμούσαμε ως άνθρωποι να περνάμε μια αδιάφορη περίοδο.

Το θέμα με τους θανάτους των τριών παιδιών δεν μεταβολίζεται. Δεν μας σοκάρει μόνο ως γονείς, ή δημοσιογράφους. Είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να τη χωρέσει.

Συναντούσα στους διαδρόμους του MEGA το Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον ρωτούσα αν το έκανε η μητέρα. Όλοι είχαμε την αγωνία και την ανάγκη να μην το έκανε η μάνα. Η αυξημένη ανησυχία με τον πόλεμο είχε να κάνει με την αγωνία που περάσαμε για τα πυρηνικά. Με ρωτούσαν οι φίλοι μου αν πρέπει να πάρουν χάπια ιωδίου.

Δεν κατανοώ να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση στην τηλεόραση. Υπάρχουν εκπομπές που ασχολούνται με τη ροή της καθημερινότητάς μας. Οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν σηκώσει τεράστιο βάρος τα τελευταία χρόνια. Δεν θεωρώ ότι κάποιοι είναι για τα σοβαρά και κάποιοι για τα χαρωπά.

Όταν γυρίζω στο σπίτι μου έχω τη χαρά της ζωής, μπαίνω και βλέπω ένα χαλί γεμάτο παιχνίδια. Ο γιος μου λέει μόνο “Πέππα”, δεν λέει “μαμά”. Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μουμ

Το Twitter δεν μου αρέσει, είναι ανθρωποφαγικό. Σε αρνητικά αλλά κόσμια σχόλια εννοείται ότι θα απαντήσω. Κάποιος μου είπε να μην παίζω με το στυλό την ώρα της εκπομπής και το έκοψα»