Νίνα Βλάχου: «Είχα μια ξεχωριστή αγάπη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Μου είχε πει: Εμείς έχουμε ένα κοινό. Μας αδικεί ο φακός»

Δημοσιεύθηκε: 17 Νοεμβρίου 2021 19:15
Νίνα Βλάχου: «Είχα μια ξεχωριστή αγάπη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Μου είχε πει: Εμείς έχουμε ένα κοινό. Μας αδικεί ο φακός»

Η δημοσιογράφος Νίνα Βλάχου, που το όνομά της έχει ταυτιστεί με το κοσμικό ρεπορτάζ, μίλησε στο Mega για το ξεκίνημά της στο δελτίο ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ, για τις σπουδές που συνεχίζει και κάνει και για τις μεγάλες της επιτυχίες στο ρεπορτάζ.

Νίνα Βλάχου: «Είχα μια ξεχωριστή αγάπη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Μου είχε πει: Εμείς έχουμε ένα κοινό. Μας αδικεί ο φακός».

«Ήμουν η πρώτη στην ΥΕΝΕΔ που είπα δελτίο ειδήσεων ενώ είχαν βγει ΕΡΤ η Δεμίρη και η Κανέλλη. Έζησα αυτήν την εμπειρία από μικρή. Υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός μεταξύ ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ κυρίως στο ρεπορτάζ. Διαγκωνιζόμασταν με τους άλλους για την αποκλειστικότητα», είπε και πρόσθεσε:

«Ως γυναίκα είχα άλλη αντιμετώπιση. Οι γυναίκες έχουμε αντιζηλίες από γυναίκες. Οι άντρες μας βοηθάνε. Ήταν πάντα σύμμαχοί μας».

Για το αν ήταν για εκείνη τα πράγματα πιο εύκολα λόγω της ομορφιάς της σημείωσε:

«Λόγω εμφάνισης μας θεωρούσαν σαχλές και χαζές. Έκανα διπλάσιο κόπο για να τα καταφέρω. Ήμουν ρομποτάκι και κοιτούσα να κάνω τη δουλειά μου».

«Η στροφή στο κοσμικό ρεπορτάζ δεν ήταν εύκολη αλλά μου ήρθε εύκολα. Όταν μου είπαν ότι πρέπει να πάρω μία φωτογραφική μηχανή και να φωτογραφίζω κόσμο και να γράφω μετά ρεπορτάζ κόντεψα να λιποθυμήσω».

Advertisement

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώτη φωτογραφία που τραβήχτηκε ανάμεσα στον Ανδρέα Παπανδρέου και στην Δήμητρα Λιάνη, η οποία ήταν δική της.

«Η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου με τη Δήμητρα μου έφερε 5 μισθούς. Ρώτησα τότε τον πρόεδρο αν μπορώ να τον φωτογραφίσω, εκείνος κοίταξε τη Δήμητρα και έγνεψε καταφατικά. Μου έκανε εντύπωση η ευγένειά του», είπε.

«Είχα μια ξεχωριστή αγάπη στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Μου είχε πει: Εμείς έχουμε ένα κοινό. Μας αδικεί ο φακός».

«Σπουδάζω, είμαι στο τρίτο έτος»

Όσο για τον χαρακτήρα της τόνισε: «Σαν χαρακτήρας είμαι πολύ συνεσταλμένη και όχι bitch όπως λένε. Απλά δεν φαίνεται. Η άμυνά μου είναι να μην φαίνεται».

«Σκέφτομαι να προσφέρω στα κοινά, στον πολιτισμό, στην κοινωνία που ασχολούμαι. Είμαι φοιτήτρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Είμαι στο τρίτο έτος και κάνω Ελληνικό Πολιτισμό. Με βοήθησε όταν νόμιζα ότι ήμουν σε κατάθλιψη», αποκάλυψε μιλώντας για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον και το τι κάνει τώρα.

«Ο ίδιος μου εαυτός έχω ακούσει να μου λέει ‘πήδα από το μπαλκόνι’ αλλά εγώ άκουσα την άλλη φωνή που έλεγε ‘προχώρα’», κατέληξε.

Advertisement