Νίνο: Η απόπειρα δολοφονίας, τα δύο παιδιά και το τραγούδι που θα κέρδιζε στη Eurovision!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 09:00

Ο Νίνο παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο και μίλησε μεταξύ άλλων για την απόπειρα δολοφονίας του στη Θεσσαλονίκη, για τη Eurovision και για τα παιδιά του

Ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο ήταν καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή του Κοσμοράδιο 95,1 και αναφέρθηκε σε μία σειρά από ζητήματα που αφορούν την προσωπική του ζωή αλλά και την πορεία που έχει διαγράψει στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αρχικά, αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίος είναι δέκα ετών και την κόρη του, που τώρα είναι οκτώμισι ετών.

«Από τη δεκαετία των 30 μέχρι τα 40 ήρθαν στη ζωή τα παιδιά μου. Έγινα μπαμπάς, εκεί αυτόματα αλλάζει η ζωή εντελώς. Δεν τα ξέρουν όλα. Προσπαθώ να είμαι σκέτο μπαμπάς και πιστεύω το έχω καταφέρει. Έχουν περιορισμένη πρόσβαση στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο τώρα είναι κάτι τρελό για ένα παιδί. Είναι τρομερά επικίνδυνο», τόνισε ο Νίνο.

Και πρόσθεσε: «Έχουν τη μουσική μέσα τους, 100%. Και τα δύο. Ναι, είμαι χαζομπαμπάς».

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision, είπε: «Σίγουρα, έχω γράψει ένα τραγούδι το οποίο αν πάει στη Eurovision θα βγει πρώτο, έτσι πιστεύω. Αν με ρωτάς σήμερα αν θα πήγαινα θα σου έλεγα ‘όχι’».

Σε άλλο σημείο, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απόπειρα δολοφονίας που είχε γίνει εναντίον του, τονίζοντας πως ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωή του: «Η απάντηση είναι ναι, αυτή είναι η χειρότερη. Ήταν δύσκολη στιγμή γιατί ήταν εκτός σεναρίου.

Δεν έχει γίνει σε κανέναν καλλιτέχνη στην Ελλάδα κάτι τέτοιο. Γίνεται, στη νύχτα και σε άλλα μονοπάτια αλλά όχι σε καλλιτέχνη. Ήμουν και πολύ μικρός, 26 ετών όταν συνέβη αυτό. Ήταν πολύ σκληρό».

Πάντως, ο Νίνο τόνισε ότι γενικώς θεωρεί τον εαυτό του τυχερό και ευλογημένο στη ζωή. «Ένιωσα πολύ τυχερός όταν είδα τα δύο παιδιά μου να βγαίνουν καθώς και το ότι σήμερα, το 2022, είμαι καλά και υγιής. Και με καθαρό μυαλό, που είναι πολύ σημαντικό».