Νίνο: «Ηρεμήστε και μη στέλνετε να πεθάνω»

Δημοσιεύθηκε: 02/12/2019 15:18
Νίνο: «Ηρεμήστε και μη στέλνετε να πεθάνω»

Μετά τον, όλως περιέργως, επιθετικό και αρνητικό -άνευ λόγου- σχολιασμό του Νίνο Ξυπολυτά στον Νίκο Βέρτη, ο Νίνο δέχτηκε σειρά από αρνητικά σχόλια στα social media, στην πράξη νούμερο ΙΙ μιας αναίτιας «κόντρας» με έναν συμμετέχοντα.
Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Βέρτης απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την ημέρα της πρεμιέρας του: «Θα πηγαίνατε ως κριτής σε κάποιο talent show;». Ο καλλιτέχνης τοποθετήθηκε, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη, υπογραμμίζοντας ξεκάθαρα πως δεν θα συμμετείχε σε επιτροπή ριάλιτι ή talent show γιατί δεν εκφράζεται μέσα από αυτό, σημειώνοντας το ίδιο λεπτό πως δεν κατακρίνει όσους το επιλέγουν και μάλιστα τόνισε γλαφυρά πως όσοι το κάνουν καλώς πράττουν, και το διεκπεραιώνουν πολύ σωστά.
Παρόλα αυτά, σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίνο απάντησε σε όλους αυτούς που του έστειλαν υβριστικά μηνύματα, μετά όσα είχε γράψει κατά του Νίκου Βέρτη.
«Ηρεμήστε. Οι δηλώσεις μου για κάτι τόσο ασήμαντο, είναι επίσης ασήμαντες, όπως και τα σχόλιά σας είναι το ίδιο ασήμαντα. Δεν έγινε κάτι κακό, ούτε έκανα κάτι κακό. Εγώ κακό δεν θα έκανα ούτε για 10 μύρια. Είπα απλά την άποψή μου για τις δηλώσεις του Νικόλα περί κριτικής επιτροπής. Μη φανατίζεστε, και μη στέλνετε να πεθάνω κλπ… Γιατί καταρχήν δεν φοβάμαι κανέναν σας, και δεύτερον δε με νοιάζει η άποψη κανενός. Αμέσως να εύχεστε να πεθάνω. Κι άμα πεθάνω θα τα πάρετε πίσω με RIP; Ηρεμήστε ρε σαρκοφάγα».

Νίνο