Νίνο: «Υπήρχε πάντα ο κόσμος με το δηλητήριο στο στόμα. Θυμάμαι…»

1 Μαρτίου 2020 10:40

Νίνο

Ο ΝΙΝΟ είναι αρκετά ενεργός στα social media και ειδικά στο Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες από τη ζωή του και σκέψεις κάνει για διάφορα θέματα που τον απασχολούν.
Γνωστός για τον ευθύ και καυστικό λόγο του, αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και στη λεζάντα που την συνόδευε αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στους επικριτές του.
«Από μικρός θυμάμαι ότι υπήρχε πάντα ο κόσμος με το δηλητήριο στο στόμα. Θυμάμαι ότι υπήρχαν κάτι άνθρωποι που δεν τους άρεσε τίποτα,είχαν άποψη για όλα,και ένιωθαν και πολύ σημαντικοί ε? Μιλάμε για τρομερή αυτοπεποίθηση. Δε θυμάμαι ούτε ένα όνομα να σας πω όμως. Ούτε ένα πρόσωπο δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι μόνο ότι από πάντα υπήρχαν. Όπως τώρα. Υπάρχουν ακόμη. (Σχόλια παντού σχόλια σχόλια, μηδέν πράξεις). Και πάντα θα υπάρχουν. Υπάρχουν,αλλά κανείς δεν τους ξέρει. Και στην σημερινή κοινωνία του διαδικτύου είναι αυτό που τους πονάει. Ό,τι δεν τους ξέρει κανε…» , έγραψε χαρακτηριστικά.