Νιώθουμε την ανάγκη να έχουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας

Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2021 07:45
Νιώθουμε την ανάγκη να έχουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της γης και του νερού. Το ενδιαφέρον μας έχει επικεντρωθεί σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που έχουν προκύψει.

Νιώθουμε την ανάγκη να έχουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας.

Νιώθουμε την ανάγκη να έχουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας και αυτό πιθανό να το βιώσουμε μέσω των υλικών αγαθών. Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο. Είναι απαραίτητο να τακτοποιήσουμε ότι θεωρούμε ότι μας δημιουργεί ανασφάλεια. Παράλληλα όμως μπαίνουμε σε μία διαδικασία εξόδων που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα στον προϋπολογισμό μας. Καλό είναι λοιπόν να μην χάσουμε το μέτρο και να επικεντρωθούμε σε έξοδα που είναι απαραίτητα και όχι περιττά.

Στα αισθηματικά μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον για δύο μέσα στο οποίο θα απολαύσουμε τη συντροφιά και το πάθος με το ταίρι μας. Προσοχή σε αδιαλλαξία και πείσμα που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση μας. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας ανάγκες δείχνοντας άκρατο εγωισμό. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό δημιουργώντας υπερένταση λόγω των ανατροπών που μπορεί να προκύψουν σε οικονομικά ζητήματα. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ξαφνικά έξοδα που έρχονται από το πουθενά και μας βρίσκουν απροετοίμαστους. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις συγκεκριμένες υποθέσεις, καθώς είναι εύκολο να γίνουμε αντιδραστικοί και να λειτουργήσουμε σπασμωδικά. Αισθηματικά, η αναστάτωση που βιώνουμε μπορεί να οδηγήσει σε απόσταση με το ταίρι μας, αυτό όμως είναι βέβαιο ότι θα τραυματίσει τη σχέση.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργώντας πίεση και απαισιοδοξία σε όλα τα επίπεδα. Είναι πιθανό να βρούμε εμπόδια σε οικονομικά σχέδια που έχουμε, καθώς προκύπτουν συνθήκες που μας περιορίζουν. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την διάθεσή μας και να πέσουμε ψυχολογικά. Προσοχή σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, καθώς η απαισιοδοξία και η κατήφεια θα επηρεάσουν αρνητικά την επικοινωνία με το ταίρι μας

πηγή: myastro