Νomads: τα πάντα όλα για τον τελικό του ριάλιτι (βίντεο)

17 Δεκεμβρίου 2018 10:55

Πώς θα πάνε στον τελικό; Μετά το τελευταίο live και την αποχώρηση των Γιάννη Σπαλιάρα-Μαριάννας Καμαρωτάκη από το Nomads, οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι οκτώ. Από αυτούς, τέσσερις θα περάσουν στους ημιτελικούς και δύο στον μεγάλο τελικό. Ο Σάββας Πούμπουρας, λίγο πριν το τέλος του χθεσινού live, ανακοίνωσε ποια θα είναι η διαδικασία αυτή την εβδομάδα.

«Εσείς είστε οι 8 που προκριθήκατε στα προημιτελικά του Nomads, είστε οι 8 που θα διεκδικήσετε το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ. Θέλω να ενημερώσω το κοινό ότι απόψε δυστυχώς είναι το τελευταίο live. Την επόμενη Κυριακή δεν θα υπάρχει live και κατά συνέπεια ούτε ψηφοφορία κοινού για την ανάδειξη του τελικού νικητή. Γιατί στο Nomads ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από αγωνίσματα.

Ήρθε η στιγμή να σας εξηγήσω τη διαδικασία της επόμενης εβδομάδας για τα αγωνίσματα. Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα γίνουν τρεις προημιτελικοί. Οι οκτώ παίκτες θα αγωνιστούν σε αυτούς τους τρεις προημιτελικούς και θα έχουμε τρεις νικητές, έναν κάθε μέρα. Οι τρεις, λοιπόν, θα περάσουν στους ημιτελικούς του Nomads και από τους υπόλοιπους πέντε χρειάζεται άλλος ένας για να συμπληρωθεί η τετράδα που θα αγωνιστεί στους ημιτελικούς και μετά οι δύο που θα βγουν στον τελικό.

Πώς θα προκύψει ο τέταρτος… Φυσικά από τη δεύτερη ευκαιρία. Οι πέντε θα έχουν τη δεύτερη ευκαιρία, την ψηφοφορία του κοινού. Εσείς θα ψηφίσετε τον αγαπημένο σας παίκτη, η ψηφοφορία ανοίγει τώρα και θα είναι ανοικτή Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη μέχρι να ξεκινήσει ο πρώτος προημιτελικός.

Οι τρεις που θα κερδίσουν και ο ένας με τις περισσότερες ψήφους από τους πέντε που δεν θα προκριθούν, θα συμπληρώσουν την τετράδα που θα αγωνιστεί στα ημιτελικά του Nomads. Οι δύο νικητές που θα προκύψουν από τους ημιτελικούς θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=R9zcOkAK_WU