Νόνη Δούνια: «Έκανα 8 ώρες χειρουργείο»

11 Ιανουαρίου 2020 09:21

Δούνια

Σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είδαμε τη Νόνη Δούνια το βράδυ της Πέμπτης. Το γνωστό μοντέλο και νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, μέσα σε όλα, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη.
Ο παρουσιαστής του “The 2night Show” επέλεξε, μάλιστα, να ξεκινήσει την κουβέντα με το συγκεκριμένο ζήτημα.
“Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό όσο είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Επειδή είμαι γυναίκα, μαμά και έχω πίστη το εξέλαβα σαν κάτι που πρέπει να γίνει και είναι ρουτίνα” σημείωσε, αρχικά, η Νόνη Δούνια. “Δεν ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, ήταν κάτι προγραμματισμένο και το ήξερα. Είναι ένα πρόβλημα που είχα και παρακολουθούσα από μικρή, είχα τον καρδιολόγο μου που με παρακολουθεί και μου είχε πει ότι κάποια στιγμή στη ζωή θα χειρουργηθώ”.
“Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Την έχουν αρκετές γυναίκες, όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική η νόσος που είχα οπότε σιγά σιγά έλεγε πως ο μεντεσές χαλάει και θέλει φτιάξιμο” συμπλήρωσε η γοητευτική βουλευτής της ΝΔ. ”
“Είναι πάρα πολύ συγκινητικά τα μηνύματα του κόσμου. Το ενδιαφέρον και η αγάπη που έδειξε ο κόσμος, τα μηνύματα που έλαβα ήταν συγκινητικά και μένω σε αυτό” πρόσθεσε.
Πιο συγκεκριμένα, για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, η Νόνη Δούνια πρόδωσε πως διήρκεσε περίπου 8 ώρες! “Τα παιδιά μου δεν κατάλαβαν τίποτα. Νόμιζαν ότι πάω στον οδοντίατρο. Τους είπα πως κάνω ένα χειρουργείο καρδιάς αλλά ότι δεν είναι κάτι σοβαρό Θα πάω, θα το κάνω και θα γυρίσω σπίτι”.