Νόνη Δούνια – Κυριάκος Μουρατίδης : Μία ιστορία οικογενειακής ευτυχίας

15 Ιουλίου 2021 15:40

Νόνη Δούνια – Κυριάκος Μουρατίδης συμπλήρωσαν 17 χρόνια γάμου, έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τα δυο του παιδιά. Το 2004, οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους, ενώ μετά από ένα χρόνο απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Στάθη, ο οποίος σήμερα είναι 16 χρονών, ενώ η κόρη τους, Ζαφειρία, σήμερα είναι 15 χρονών.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσίευσε μία φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγό της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την οποία συνόδευσε με πολύ τρυφερά λόγια.

«17 χρόνια γάμου! Έλκομαι πάντα από τους ανθρώπους που έχουν κάτι να μου διδάξουν, που εξαιτίας τους γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, είναι το πιο γοητευτικό στοιχείο στις ανθρώπινες σχέσεις και μαζί σου σίγουρα το έχω κερδίσει. Η αγάπη δεν μετριέται και ούτε επιβάλλεται, ο καθένας μέσα στη σχέση αγαπάει με το δικό του τρόπο κι αυτό είναι ελευθερία. Δεν υπάρχει συνταγή ούτε μυστικό για μία πετυχημένη σχέση, υπάρχει σεβασμός στα θέλω του άλλου, στις ελευθερίες του, υπάρχει εμπιστοσύνη, γενναιοδωρία συναισθημάτων και θαυμασμός. Χρόνια μας πολλά».

Το δύσκολο χειρουργείο

Η Νόνη Δούνια σε συνέντευξη της είχε μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της και το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, λόγω της πρόπτωσης της μιτροειδούς βαλβίδας από την οποία πάσχει.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο βουλευτικό αξίωμα και την ευθύνη που τη διακατέχει, ενώ έκανε αποκαλύψεις και για τα “φλερτ” που υπάρχουν μέσα στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εγώ το βλέπω, το αντιλαμβάνομαι, κάποιοι μπορεί να μην το βλέπουν. “Πέφτει” φλερτ, αν και είναι πολύ λιγότερες οι γυναίκες”.

Όσον αφορά στο χειρουργείο στην καρδιά, η Νόνη Δούνια είπε:

“Το χειρουργείο ήταν όσο σοβαρό είναι ένα χειρουργείο καρδιάς. Δεν έγινε ξαφνικά. Ήταν προγραμματισμένο, το παρακολουθούσα από πολύ μικρή. Υπάρχει μία πάθηση που λέγεται πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας που την έχουν αρκετές γυναίκες. Όμως, η δική μου ήταν εκφυλιστική. Οπότε μου είπαν πως σιγά-σιγά ο μεντεσές χαλάει και έπρεπε να πάω να τον φτιάξω. Από 25 χρονών ήξερα ότι κάποια στιγμή πρέπει να χειρουργηθώ, γιατί αν δε το έκανα τώρα θα έπρεπε αργότερα να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας. Τα μηνύματα που έλαβα ήταν πάρα πολλά και συγκινητικά. Ήμουν 8 ώρες στο χειρουργείο. Στα παιδιά μου είπα ότι πάω στον οδοντίατρο. Σκέφτηκα να γράψω ένα γράμμα στα παιδιά μου πριν από το χειρουργείο, μήπως κάτι συμβεί, αλλά δεν το έκανα για να μη σκέφτομαι αρνητικά”.

Πηγή: περιοδικό Ciao