Νόνη Δούνια: «Τώρα που είπατε για τον παίκτη του Survivor, δεν νομίζω ότι υπάρχει αθλητής που δεν είναι καλό παιδί»

10 Ιανουαρίου 2022 19:15

Νόνη Δούνια: «Τώρα που είπατε για τον παίκτη του Survivor, δεν νομίζω ότι υπάρχει αθλητής που δεν είναι καλό παιδί»

Η Νόνη Δούνια ήταν καλεσμένη στο Όλα Γκουντ και μίλησε για την ζωή της, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την οικογένεια της.

Νόνη Δούνια: «Τώρα που είπατε για τον παίκτη του Survivor, δεν νομίζω ότι υπάρχει αθλητής που δεν είναι καλό παιδί».

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Το γνώριζα από πολύ μικρή ηλικία. Το παρακολουθούσα με τον προσωπικό μας γιατρό, ο οποίος μου είχε πει πως κάποια στιγμή πρέπει να το χειρουργήσεις αυτό. Είχα πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας αλλά εγώ είχα την εκφυλιστική νόσο, άρα η βαλβίδα εκφυλίζεται».

«Ο καρδιολόγος μου ήθελε να χειρουργηθώ πριν από το σημείο που θα χρειαστεί να κάνω αντικατάσταση βαλβίδας αλλά επιδιόρθωση. Ήξερα ότι θα έρθει η ώρα του, ήταν προγραμματισμένο όχι ξαφνικό».

Δήλωσε ότι έχει ζήσει μια ζωή πολύ γεμάτη τόσο από τις εμπειρίες που απέκτησε από τη δουλειά της και την ενασχόλησή της με τα κοινά. Αλλά πολύ περισσότερο από την αγάπη που έχει πάρει από τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη και τα παιδιά τους.

Σχολιάσε την αναφορά της εκπομπής στον Γιώργο Πιλίδη. «Τώρα που είπατε για τον παίκτη του Survivor, δεν νομίζω ότι υπάρχει αθλητής που δεν είναι καλό παιδί». Ενώ αναφέρθηκε στην δική της εμπειρία από τον αθλητισμό.

Τέλος, αναφέρθηκε σε περιπτώσεις παρενόχλησης που στον καλλιτεχνικό χώρο βγήκαν προς τα έξω λόγω της δημοσιότητας.