Νόνικα Γαληνέα: «Έχασα τις αισθήσεις μου, με βρήκαν κάτω…»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Νοεμβρίου 2022 10:17

Η Νόνικα Γαληνέα αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας που βίωσε, ενώ τόνισε πως νιώθει ευλογημένη και ιδιαίτερα τυχερή.

Η ηθοποιός Νόνικα Γαληνέα παραχώρησε συνέντευξη και δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή, ενώ στάθηκε και σε πρόβλημα που αντιμετώπισε με συνέπεια να νοσηλευτεί.

«Είμαι καλύτερα. Πέρασα μια μπόρα αλλά ώρα είμαι πολύ καλύτερα. Νοσηλεύτηκα για μεγάλο διάστημα στο ‘Υγεία’. Επρόκειτο για μια δύσκολη, πολύ κακή στιγμή της ζωής μου, αλλά ευτυχώς είμαι ζωντανή».

Τι ακριβώς σας συνέβη;

Έχασα τις αισθήσεις μου, με βρήκαν κάτω.

Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή; Φοβηθήκατε τον θάνατο;

Κοιτάξτε, όλοι θα «φύγουμε» κάποια στιγμή, θα μπορούσε άνετα να πρόκειται για τη δική μου στιγμή αλλά είμαι εδώ, είμαι ζωντανή και θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα τυχερό. Δεν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για μένα. Προσωπικά, προστατεύω τον εαυτό μου και το ίδιο εύχομαι σε όλους σας. Όσον αφορά τον θάνατο, όπως ξεκίνησα να εξηγώ, όχι, δεν τον φοβήθηκα. Ο λόγος είναι πως είμαι γεμάτη από πράγματα που έζησα, νιώθω πλήρης μέσα μου, ολοκληρωμένη.

Εκείνο το διάστημα της νοσηλείας σας από πού αντλήσατε δυνάμεις; Η ανεβασμένη ψυχολογία, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε αντιξοότητες, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για θέματα υγείας, είναι καταλυτικός παράγοντας.

Πιστεύω πολύ στην Παναγία. Δεν θεωρώ εξάλλου πως τελικά μας έχει μείνει και κάτι άλλο εκτός από την πίστη μας. Δεν βλέπετε το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο κόσμος σήμερα; Αυτό, δε, που συνέβη -και συμβαίνει ακόμη- με την έξαρση του κορωνοϊού είναι τραγικό.

Εσείς νοσήσατε από COVID;

Όχι, δεν κόλλησα γιατί, όπως και να έχει, πλέον δεν πάω πουθενά. Βλέπω τηλεόραση με πολύ πόνο στο στομάχι, γιατί θλίβομαι βαθύτατα. Δείτε πού καταντήσαμε… Και ο κορωνοϊός να μην υπήρχε, τα πράγματα που αντικρίζω στην τηλεόραση είναι φρικαλέα. Αυτά που λέγονται και ακούμε τώρα πια σε καθημερινή βάση είναι φόνοι, βιασμοί…

Βλέπετε σίριαλ ή όχι; Έχουν γίνει αξιοσημείωτες παραγωγές τα τελευταία χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως τώρα άρχισα να βλέπω στο Mega το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Θέλω να γελάω. Πρέπει να σας πω ότι βρίσκω τους σεναριογράφους του σίριαλ σπουδαίους.