Νόρα Κατσέλη: θετική η εξέλιξη της υγείας της – Βγήκε από την εντατική

26 Απριλίου 2021 15:45

Νόρα Κατσέλη: θετική η εξέλιξη της υγείας της - Βγήκε από την εντατική

Θετικά εξελίσσεται η υγεία της ηθοποιού Νόρας Κατσέλη, η οποία εισήχθη εκτάκτως στην Εντατική πριν από μερικές ημέρες, λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Η Νόρα Κατσέλη είναι πλέον εκτός εντατικής.

Νόρα Κατσέλη: θετική η εξέλιξη της υγείας της – Βγήκε από την εντατική

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν των θεραπόντων γιατρών, η κυρία Κατσέλη αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας.

Εκτός ΜΕΘ, αλλά σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης βρίσκεται η Νόρα Κατσέλη σύμφωνα με ανακοινωθέν της Ευρωκλινικής Αθηνών. Ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή διευκρινίζεται.

Το ιατρικό ανακοινωθέν της Ευρωκλινικής Αθηνών αναλυτικά:

«Η κυρία Νόρα Κατσέλη μετά τη νευροχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του αιμορραγικού εγκεφαλικού που υπέστη στις 20/04/2021, αντιμετωπίσθηκε και υποστηρίχθηκε στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών. Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σταδιακά βελτίωση, αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας. Εκτιμώντας το σύνολο της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, αποφασίσθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης (monitoring). Η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή.

Οι θεράποντες ιατροί:

Ζησιμοπούλου Βάσω, νευρολόγος, Υπεύθυνη Μονάδας Εγκεφαλικών, Ευρωκλινική Αθηνών

Σουγιουλτζόγλου Μιλτιάδης, Διευθυντής Νευροχειρουργός, Ευρωκλινική Αθηνών
Παναγόπουλος Ζώης, Διευθυντής ΜΕΘ, Ευρωκλινική Αθηνών

Ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ευρωκλινικής Αθηνών:
Κωνσταντίνου Ανδρέας, Διευθυντής Παθολόγος»

Ακολουθήστε μας στο Google News